Haberler

Binlerce Sporcu Daha Sağlıklı Bir Yaşam İçin Koştu

Güncelleme:

Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu, 50'yi aşkın ülkeden 8 bin çipli sporcunun katılımıyla Tarihi Yarımada'da gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenen Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu, 8 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada'da koşuldu. Dünyanın en iyi 11 yarı maratonu arasına giren ve geçen yıldan bu yana "Altın Kategori"de yer alan Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nda 50'yi aşkın ülkeden 8 bin çipli sporcu daha sağlıklı bir yaşam için koştu. "Yarı Maraton", "Çeyrek Maraton" ve "Business Maraton" kategorilerinde düzenlenen Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nda 21 kilometrede erkeklerde Etiyopyalı atlet Amdework Walelegn, 0:59:50'lik dereceyle yarışı ilk bitiren isim olurken, bu derece aynı zamanda Türkiye sınırları içinde yapılan tüm yarı maratonlarda koşulan en iyi derece olarak dikkat çekti. Kadınlarda Etiyopyalı Ababel Yeshaneh'in 1:06:22'lik derecesiyle birinci olduğu yarı maratonu Türk atlet Kaan Kigen Özbilen de 1:00:08'lik derecesiyle üçüncü tamamladı.

Vodafone 13. İstanbul Yarı Maratonu'nda dereceye girenlere madalyaları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Spor İstanbul Genel Müdürü Yakup Güler'in katılımıyla düzenlenen törende verildi. Yarı maratonda dereceye girenlere farklı kategorilerde yaklaşık 800 bin TL'lik para ödülü sunuldu.

ENGİN AKSOY: "İSTANBUL'UN MARKA DEĞERİNİ VE ÜLKEMİZDEKİ SPOR SEVGİSİNİ ÖNEMSİYORUZ"

Tüm spor dallarına önem vermekle beraber maraton gibi geniş kitlesel katılımlı ve global nitelikli spor etkinliklerine ağırlık verdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Vodafone olarak, İstanbul'un marka değerini ve ülkemizdeki spor sevgisini önemsiyoruz. Maratonların İstanbul'un kentlilik ve sportmenlik bilincine, dinamizmine, küresel marka değerine katkıda bulunan çok özel etkinlikler olduğuna inanıyoruz. Maraton sponsorluklarımız, aynı zamanda halkımızı spora ve sağlıklı yaşama teşvik etme misyonumuza da hizmet ediyor. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na bu yıl beşinci kez sponsor olduk. Binlerce sporcumuz, İstanbul'un en güzel noktalarından biri olan Tarihi Yarımada'da koşarken, hem yarı maratonun uluslararası tanınırlığına pozitif katkıda bulundu, hem de sporun sağlık üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Vodafone olarak, spora bakışımızı mükemmel yansıttığı ve Vodafone değerleriyle örtüştüğü için Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nu destekliyoruz."

VODAFONE'DAN DİJİTAL MARATON DENEYİMİ

Vodafone, bu yıl da teknolojisiyle yarı maraton organizasyonuna destek verdi. Şehrin belirli bölgelerinde kurduğu Wi-Fi alanları ile yarı maraton katılımcılarının bu hizmeti ücretsiz almalarını sağlayan Vodafone ayrıca, "Vodafone Yanımda" uygulamasından yarı maratonla ve sağlıkla ilgili bilgilere kolay erişim imkânı sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title