Haberler

Viyana'daki saldırıdan kan donduran görüntüler! Vurdu, gitti, geri dönüp tekrar ateş etti

Güncelleme:

Avusturya'nın başkenti Viyana'da eli silahlı saldırganlar, çevredeki vatandaşlara gelişi güzel ateş etti. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken 7'si ağır 15 kişi de yaralı kurtuldu. Saldırıya ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler ise kan dondurdu.

Avusturya, dün akşam kanlı bir saldırıya şahit oldu. Akşam saatlerinde eli silahlı bir grup bir sinagogun önünde ellerindeki silahlarla çevredeki vatandaşları hedef aldı. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti 15 kişi de yaralandı.

DÖNÜP TEKRAR ATEŞ ETTİ

Söz konusu saldırıya ilişkin yeni görüntülerde ise saldırganın duvara yaslanan bir kişiye ateş ederek sokağın diğer ucunda kaçan kadına yöneldiği görülüyor. Saldırgan daha sonra dönerek ilk saldırdığı yerde yatan kişiye iki el daha ateş ettiği görülüyor.

O ANLAR KAMERADA

Viyana Emniyet Müdürlüğü, bir saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Açıklamada altı noktanın hedef alındığı ve saldırganların uzun namlulu silahlar kullandığı belirtildi.

4 SALDIRGAN TESLİM OLDU

Teröristlerin 4'ü teslim olurken, saldırganların DEAŞ sempatizanı olduğu öğrenildi. Basın toplantısı yapan İçişleri bakanı "Evlerden çıkmayın, çocuklarınızı okula göndermeyin" ifadelerinde bulundu.

"ORGANİZE BİR TERÖR EYLEMİYDİ"

Avusturya İçişleri Bakanlığı, "Farklı yerlerde saldırılar gerçekleşiyor. Birçok saldırgan var. Organize bir terör saldırısı altındayız." açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE'NİN VİYANA BÜYÜKELÇİSİ'NDEN UYARI

Öte yandan Türkiye'nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ise, ülkedeki Türkiye vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ceyhun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Viyana'daki vatandaşlarımız, lütfen can güvenliğiniz için evinizde kalınız! Ya da şimdilik bulunduğunuz yeri terk etmeyiniz! Yola çıkmadan polisin açıklamalarını takip ediniz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Avusturya Türkiye Viyana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (41)

Reis:

Gene haçlı oyunu müslümanları terörist olarak göstermeye çalışıyorlar satılmış ajanlarını kulanarak asıl terörist haçlılar bir müslüman ALLAH tan korkar bunlar keslikle böyle birşey yapmaz hata mani olur bunu yapan sadistçe yapıyor karşısındakilere acımıyor tam bunların yetiştirme tarzı hedef beli müslümanlar kötü ve barbar gösterip hıristiyanları yahudileri iyi algısı oluşturmak

9
18
yanıtYanıtla
.:

YA BİR S. G :D YAMYAM YOBAZ MÜSLÜMAN SENİ

yanıt4
yanıt2
ahmetb:

Adam doğru konuşmuş yorumu beğenmeyen ultra zeki tayfa(!)i. Yani siz bunun bir müslümanın yaptığına inanıyorsunuz öyle mi ?. Memlekette ne çok müslüman düşmanı varmış be. Dediği gibi Müslüman kişi bunu yapmaz dinin de haram ve affedilmez günahlardandır. Sonu gideceği yer de cehennemdir. Adı müslüman münafıklardan koru Ya Rabbi sen bizi. Ama şunu farkettim ne acıdır ki, ülkemde cahil azımsanamayacak ölçüler de bunu anladım

yanıt2
yanıt1
AHMETE CEVAP:

Kim yaptı onu söyle kim Müslüman yaptı Müslüman iftira atma yalan söyleyip konuları carpıtma delilili kameralı tanıklı istihbaratlı gercek olarak Müslüman yaptı dünya kabul ediyor bütün insanlık kabul ettigi gibi

yanıt1
yanıt3
Ahmete cevap verene:

Kimin yaptığını anlayamayacak kadar körsen aklını kullanmanı öneririm. CIA ve MOSSAD uzantılı. Bu örgütlerin elinde olan piyonlar yaptı . Yapılış zamanı manidar gelmiyor mu sana ? Her yıl ya da her 3-5 yılda bir böyle olaylar hortluyor. Tüm dünyaya mesaj vermeye çalışıyorlar. Gerçek müslüman Kuranı okuyup anlayandır ve ayetleri de bilir. bilmiyorsa okur. Maide 32. ayet. Furkan 68. ayet. nisa 93. ayet. daha bir sürü var sayamadığım. bu bir algıdır. Ve bunu çok iyi başarıyorlar. Sen güzel bir örneksin

yanıt2
yanıt1
dedi:

tüm kötülüklerin anası işte, hiç bir hıristiyanın böyle yaptığını gördünüz mü, bir elin parmaklarını geçmez sayamazsınız ama yapanlara bak, almayın ülkenize kurtulun

13
8
yanıtYanıtla
XXXC:

Yapan asırlardır terör içindeki müslümanlar dır eyin kafasını yaşıyon

yanıt3
yanıt0
serdar:

bumu analizin? sen bunun büyük bir oyun olduğunu bu teröristleri finanse eden birilerinin olduğunu anlamıyormusun ?brevnik norveçde ne yaptı 77 kişi öldürmedimi? yeni zellanda da camiye yapılan saldırı neydi ?sana çok söyleceğim olurda neyse anlıcak kapasiten yok !!!!

yanıt4
yanıt4
Meto hollanda:

3/5 cahil yobazlari parayla tutup eylem yaptirip sonra hacli seferlere baslayacaklar.

15
4
yanıtYanıtla
HAHAHA:

lan adamlarin girmedigi ülke kalmadi sen hacli seferler baslayacak diyorsun bir de hollanda da yasiyorsun bu adamlarin ülkesinde ne isin var dön ülke ne

yanıt2
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title