Haberler

Video Özet (1-2) Türkiye Çek Cumhuriyeti Maçı Golleri

Güncelleme:

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının özet görüntüleri ve golleri haberler.com adresinde. A Milli Takım Çek Cumhuriyeti ile Euro 2016 eleme grubu mücadelesinde karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ve henüz 8.dakikada Umut Bulut'un attığı golle öne geçen A Milli takım 15.dakikasında kalesinde golü gördü. (1-1) Türkiye golden sonra ataklarını sıklaştırsa da golü bulan taraf 58. dakikada Çek Cumhuriyeti oldu (2-1) Karşılaşmada başka gol olmayınca Türkiye 2-1 kaybetti.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maç özeti ve golleri. A Milli Takımımız Euro 2016 elemelerinde Hollanda'dan sonra grubumuzun en güçlü ekiplerinden Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki mücadeleye Türkiye golle başladı. Saraçoğu'nda dakikalar 8'i gösteriyorken Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut Türkiye'yi 1-0 öne geçiren golü attı. Mücadeleye Çek Cumhuriyeti karşısında üstün başlayan A Milli Takımımız Caner Erkin'in ceza sahasına ortaladığı topu Umut Bulut'un ağlara göndermesiyle skoru 1-0'a getirdi. Taraftar desteğini arkasına alan Türkiye Çek Cumhuriyeti kalesinde etkili ataklar gerçekleştirdi.

Hızlı başlayan mücadelede Çek Cumhuriyeti'nin de erken gol bulmasıyla henüz dakikalar 15'i gösteriyorken skorda 1-1'lik eşitlik vardı. 15.Dakikada kazanılan köşe atışını Beşiktaş'tan tanıdığımız Sivok gole çevirdi. Çek futbolcu ceza sahası ön çizgisi üzerinde buluştuğu topa iyi yükselerek ağlarla buluşturdu. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Türkiye 37.dakikada karşılaşmanın hakemine takıldı. Arda Turan topla ceza sahasına girdi. Yıldız futbolcu şık bir hareketle Çek savunmasından sıyrıldıktan sonra yerde kaldı. Ancak karşılaşmanın hakemi bariz penaltıyı es geçerek A Milli Takımı penaltıdan etti. Bu dakikalardan Gökhan Töre ve Ozan Tufan ile Çek Cumhuriyeti kalesinde zaman zaman etkili olan Türkiye 2.golde başka gol bulamadı ve Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

58.dakikada Çek Cumhuriyeti Türkiye kalesinde golü buldu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Çek futbolcunun gönderdiği topu Borek Dockal gole çevirerek uhuhskoru 2-1'e getirdi. Golden sonra adeta şok geçiren Türkiye savunması basit hatalar yaparak Çek forvetlere basit pozisyonlar verdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Türkiye Çek Cumhuriyeti karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

SKANDAL KARAR ! HAKEM PENALTIYI BÖYLE ES GEÇTİ

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçında dakikalar 37'yi gösteriyorken karşılaşmanın hakemi skandal bir karara imza attı. Arda Turan'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesini görmeyen Türkiye Çek Cumhuriyeti maçının hakemi maçın skoruna etki edecek bu hatasıyla geceye damga vurdu.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu maçında A Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile karşılaştığı maçta İsveçli hakem Jonas Eriksson tartışmalı bir karara imza attı.

HAKEM DEVAM ETTİRDİ

Mücadelenin 37. dakikasında sağ kanattan topla birlikte ceza alanına giren Arda Turan, Lukas Vacha 'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Pozisyon, hakem Jonas Eriksson ve çizgi hakeminin görüş açısında olmasına rağmen devam kararı geldi.

''PENALTININ AĞABABASI''

Eski hakem Selçuk Dereli de kişisel Twitter hesabından pozisyonla ilgili yorumunu paylaşarak, "Penaltının ağababası" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem News

Çek Cumhuriyeti Umut Bulut Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title