Haberler

Vatan Partisi Diyarbakır Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi, Diyarbakır milletvekili adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi, Diyarbakır milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan 1'inci sıra milletvekili adayı Mustafa Pamukoğlu, Türk ve Kürt kardeşliğine katkı yapmak amacıyla Vatan Partisi'nde olduklarını belirterek, Diyarbakır'ın Türkiye ekonomisinden gerekli payı alması ve ülkenin birliği için mücadele edeceklerini ifade etti.

Genel Başkanlığı'nı Doğu Perinçek'in yaptığı Vatan Partisi, Diyarbakır milletvekili adaylarını düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısına, Merkez Karar Kurulu Üyesi Bayram Yurtçiçek, Diyarbakır İl Başkanı Haluk Mihalioğlu ve adaylar Mustafa Pamukoğlu, Reşit Can, Yusuf Aslan, Şahin Öztekin Edvan Kengil, Gönül Güçlü Yurtçiçek, Müzeyyen Mıhalioğlu ve Mustafa Odabaşı katıldı. Diğer adaylar, Gazi Şimşek, Saniye Üstündağ ve Sibel Koçgüven'in Ankara'daki işleri nedeniyle toplantıya katılamadığı belirtildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez Karar Kurulu Üyesi Bayram Yurtçiçek, Türkiye'nin büyük bir ekonomik kriz içinde debelendiğini savunarak, "Ülkenin sıcak para ekonomisi artık duvara dayanmış ve ekonomi yürüyemez haline gelmiştir. Bunun yanı sıra bir vatan krizi de yaşamaktayız. Ülkemiz AK Parti iktidarının PKK ile işbirliği içinde yürüttüğü açılım süreci sonucu bölünmenin eşiğine gelmiştir. Milletimiz ve devletimiz bu ittifakın sonucunda bölünme noktasına gelmiştir. Bu koşullarda Türkiye'nin bağımsızlığından, birliğinden, bütünlüğünden ve halkın ekonomik refahından yana olanlar Vatan Partisi adı altında bir araya gelmişlerdir. Türkiye'ye büyük heyecan yaratan Vatan Partisi adayları Diyarbakır'da da iddialı bir şekilde seçime hazırlanmaktadırlar" diye konuştu.

"KRİZ BÜYÜK BİR ÇÖKÜNTÜYE YOL AÇACAK"

Ardından konuşan partinin Diyarbakır 1'inci sıra milletvekili adayı Mustafa Pamukoğlu, Diyarbakırlı olduğunu ve Diyarbakır'ı çok sevdiğini belirterek, Vatan Partisi'nde olma nedeninin Türk ve Kürt kardeşliğine katkı sunmak olduğunu dile getirdi. Türkiye'nin çok ciddi bir ekonomik kriz içinde bulunduğunu ileri süren Pamukoğlu, "Bu krizin artacağı ve büyük bir çöküntüye yol açacağını tahmin ediyoruz. Diyarbakır ekonomisinin sanayileşmesi ve Türkiye ekonomisinden gerekli refah payını alması için çaba göstereceğiz. Ayrıca ülkenin bütünlüğü ve birliği için mücadele eden Vatan Partisi'nde Diyarbakırlı olarak birinci sırada aday olarak karşınızdayım" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ GÜLÜMSETECEĞİZ"

6'ncı sıra adayı Gönül Güçlü Yurtçiçek ise Türkiye'yi gülümseteceklerini ve milleti birleştireceklerini anlatarak, "Bunun için Vatan Partisi'ndeyiz. Ülkemiz geldiği şu en karanlık dünyada aydınlığı yaratmak için buradayız. Söz veriyoruz milletimize, vatanın birliğinin, milletin bütünlüğünü sağlamak için Vatan Partisi'ni iktidara taşıyacağız. Yeryüzünün ve gökyüzünün yarısı kadınlardır. Kadınlar olmazsa hiçbir şey olmaz. Biz kadınlar olarak buradayız ve ülkemizi aydınlığa çıkaracağız" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bayram Yurtçiçek Doğu Perinçek Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HÜSEYİN ÇOŞ:

oylar VATANa haydi. ön yargılarınızı bırakın. AKPlisi CHPlisi MHPlisi HDPlisi hepimiz VATANda buluşalım. VATAN PARTİSİ!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title