Haberler

Valinin Veda Gözyaşları

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, veda toplantısında gözyaşlarına boğuldu.

Son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, veda toplantısında gözyaşlarına boğuldu.

Bilecik Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki kamu kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı, Vali Akpınar'ın 4 yıl boyunca Bilecik'te çekilmiş olan fotoğraflarının slayt gösterisi eşliğinde gösterilmesiyle başladı. Slayt gösterisinden sonra kürsüye çıkan Vali Yardımcısı Metin Çınar, Akpınar'ın 4 yıla yakın bir sürede birbirinden güzel hizmetler verdiğini belirtti. Çınar, "Akpınar, Bilecik'te gurur duyacağımız birçok hizmete imza attı. Daha iyi yerlere geleceğini çok iyi biliyorum. Sayın valime ve ailesine Bilecik için yaptıklarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Selim Yağcı, vedalarda konuşmanın zor olduğuna dikkat çekti. "4 yıllık çalışma ve 30 yıllık arkadaşım hakkında konuşup vedalaşmak daha zor" diyen Yağcı, "Öğrencilik zamanında tanıştığımız valimizle çalışmak nasip oldu. Bu benim, ailem ve şehrim için gurur verici olay. Gerçekten Bilecik'imizde görevde olduğu zaman içerisinde birçok yatırım ve güzel hizmetlere imza attı. İlimiz adına çok çok teşekkür ediyorum kendisine. Sayın valimizi inşallah daha güzel yerlerde göreceğimize inanıyorum. İyi ki Bilecik'e tayin olmuşsunuz, yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

MHP Bilecik Milletvekili Şeker ise, üzüntülü bir gün olduğunu kaydetti. Şeker, "Valimizle tanışmamız biraz takışmalı oldu. Seçim zamanında olan bir olaydı ve seçimden sonra kendisini ziyaret ederek aramızdaki kırgınlığı kapattık. Kendisi Bilecik'e, köylerimize çok güzel hizmetler etti. Resimlerden de gördüğümüz üzere Bilecik onu biraz zayıflatmış ve birde saçlarını beyazlatmış. Bundan sonraki hayatınızda sizlere uzun ömürler ve mutluluk diliyorum" diye konuştu.

VALİ AKPINAR, VEDA KONUŞMASI ESNASINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Son olarak kürsüye çıkan Vali Akpınar da, kısa bir şekilde özgeçmişini anlattı. Kahramanmaraş'da devlet demiryollarında çalışan bir babanın oğlu olarak dünyaya geldiğini aktaran Akpınar, "14 yaşında çalışmaya başladım. En çok zorlandığım iş saman işleriydi. İnşaatlarda da çalıştım" dedi. Tam bu sırada duygularına hakim olamayan Akpınar, gözyaşlarına boğularak konuşmasını yarıda kesti. Akpınar, gözlerinden süzülen yaşlarla birlikte kürsüden alkışlar eşliğinde inip yerine oturdu.

Ardından kürsüye çıkan İl Sosyal Ekip ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu, Akpınar'ın hikayesini okumaya başladı. Kısa bir süre sonra Çabukoğlu da duygulanarak ağlamaya başladı. Alkışlar altında konuşmasını bitirmeye çalışan Çabukoğlu güçlükle sözlerini sonlandırdı. Toplantıya katılan valilik çalışanları ve misafirler de duygulu konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadılar. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Akpınar Selim Yağcı Bilecik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title