Haberler

Vali Zorluoğlu Ve Başkan Yanılmaz Muharrem Ayı İftarına Katıldı

Muharrem ayında, oruç tutan vatandaşlarımız ile bir araya gelmek üzere Elazığ Cem Kültür Vakfı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Ak parti Elazığ Eski Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Polat Şaroğlu ve çok sayıda davetlinin de katıldığı Programda Muharrem ayı orucunun önemi ve Kerbelâ hadisesi anlatıldıktan sonra gerçekleştirilen dua ile tutulan oruçlar açıldı.

BAŞKAN YANILMAZ'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Muharrem ayı dolayısıyla alevi vatandaşlarımız ile bir araya gelen Başkan Yanılmaz,  farklılıkların zenginliklerimiz olduğuna değinerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. İftar öncesi yaptığı konuşmada, Muharrem ayının ülkemizin birliğine ve dirliğine ayrı bir değer kattığını belirten Başkan Yanılmaz,"İftar vesilesi ile bir araya geldiğimiz bu program aynı zamanda kardeşliğimizin ve sevgimizin bir yansımasıdır. Bizler bu sevginin ve kardeşliğin devamını temin etmek durumundayız. Birlik ve beraberliğimizi Sadece muharrem ayında değil tüm zamana yaymak durumundayız" şeklinde konuştu. 15 Temmuz darbe girişiminde ülkenin bütün kesimlerinin birlikte ve beraberce hareket ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yanılmaz, daha sonra alevi vatandaşlarımız birlikte dua ederek oruç açtı. Başkan Yanılmaz'ın ardından yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Ak Parti Elazığ Eski Milletvekili Sermin Balık ise "Bir milleti millet yapan en önemli unsur, aynı bayrağın altında bir ve kardeşçe yaşayabilmesidir. Biz bu kardeşliği 15 Temmuzda gösterdik" dedi.

VALİ ZORLUOĞLU: "15 TEMMUZDA HEDEF İÇ HUZURUMUZDU "

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Programda gerçekleştirdiği konuşmasında alevi vatandaşlarımızın ülkemizin birlik ve beraberliğindeki rolünün önemine vurgu yaparak"15 Temmuz'da darbe girişimine ve arkasındaki hain plana karşı durduk. Ülkemizin komşularına baktığımızda iç meselelerinde geldikleri nokta ortada ve 15 Temmuz gecesi hedeflenen planda bu durumun aynısını Türkiye'de yaratmaktı. Türkiye'de iç karışıklık yaratarak ülkemizi işgale hazır bir konuma getirmek hedefleniyordu. Bizler hep birlikte karşısında olduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Zorluoğlu Sermin Balık AK Parti Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title