Haberler

Vali Nayir: Bizler Muhtarlarımızı Önemsiyoruz

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Hisarcık ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda,” Bizler köyünü ve mahallesini temsilen seçimle gelmiş, bu başarıyı göstermiş muhtarlarımızı önemsiyoruz” dedi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Hisarcık ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda," Bizler köyünü ve mahallesini temsilen seçimle gelmiş, bu başarıyı göstermiş muhtarlarımızı önemsiyoruz" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Amfisinde yapılan muhtarlarla 'tanışma ve değerlendirme' toplantısına, Emet Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam Vekili Mahmuthan Arslan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 6 mahalle, 25 köy muhtarı ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda Cumhurbaşkanının temsilcisi olarak valilerin başkanlığında her ilde muhtarlarla bir araya gelmeyi adet edinmeye ve bunu sürdürmeye çalıştıklarını söyleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, "Köyünü ve mahallesini temsilen seçimle gelmiş, bu başarıyı göstermiş muhtarları önemsiyoruz. Sizler köylerinizi ve mahallenizi dertlerini dert edinmiş, onları çözmeye çalışan kişiler olarak kamu kurum ve kuruluşlarında kendi köy ve mahallelerinizin birer temsilcisi, birer sözcüsü olarak görev yapıyorsunuz" dedi.

"Görevimizi en iyi şekilde yaptığımız takdirde bu borcumuzu yerine getirmiş sayıyoruz"

Görev yaptıkları süre içerisinde görevlerini en iyi şekilde yaptıkları takdirde bu borçlarını yerine getirmiş olacaklarına değinen Vali Nayir," Bizlerde kamu hizmetini yürütürken, yapmış olduğumuz işlerin vatandaşın dertlerini çözdüğümüzü en kolay yolu olarak muhtarlarımızı biliyoruz. Muhtarlarımız bizim yaptığımız işten memnunlarsa, halkın, mahallenin, köyün memnuniyetini bize yansıtıyorlarsa demek ki doğru şeyler yapıyoruz. Bir şeyler eksik kalmışsa da onların yüzünden, bakışından, sözünden anlıyoruz. Diyoruz ki "Bir şeyleri değiştirmemiz lazım" Valilikler ve Kaymakamlıklar olarak bizler merkezi idarenin temsilcileriyiz. Emniyet asayiş başta olmak üzere eğitim, sağlık, din, kültür, gençlik spor hizmetleri aklınıza ne gelebiliyorsa bunların hepsinin bize açılan bir kapısı, bir bütçesi görevlisi var. İlçelerimizde yapmış olduğumuz bu toplantılardan öncelikle bizler büyük istifade ediyoruz. Vermiş olduğumuz hizmetlerin halk nezdinde nasıl bir tesir uyandırdığını, varsa eksiğimizi bu toplantılarda anlamaya çalışıyoruz. Muhtarların problemlerini en hızlı şekilde çözme gayretindeyiz. Bu toplantılarla varsa dertleriniz onları dinleyip, yerinde bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. İl idare şube başkanlarımız, yatırımcı kuruluşlarımız burada. Burada temsilcisi olmayanların da notunu alıp, döndüğümüzde değerlendirmesini yapıp, arkadaşlarımızın dertlerini, problemlerini çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir'in konuşmasının ardından mahalle ve köy muhtarları, sorunlarını ve taleplerini paylaştı. Muhtarlara tek tek söz veren Vali Nayir, sorunların gecikmeden çözümünü istedi ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ahmet Hamdi Nayir Hisarcık Kütahya Emet Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title