Haberler

Vali Karaloğlu, Finike'de Yapılan Yatırımları Denetledi

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu’nun amcasının cenaze töreni için Finike’ye giden Vali Münir Karaloğlu, ilçede yapılan yatırımları inceledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun amcasının cenaze töreni için Finike'ye giden Vali Münir Karaloğlu, ilçede yapılan yatırımları inceledi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun amcası Durdali Uslu'nun cenazesi nedeniyle Finike'ye ilçesine gitti. Finike Kaymakamlığı önünde Kaymakam Mesut Yakuta ve Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, cenaze merasimi öncesinde yapılan yatırımlar hakkında yapılan sunumu dinledi. Yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, daha sonra Milletvekili Uslu'nun amcası Durdali Uslu'nun cenaze merasimine katılmak için Yeşlilyurt mahallesine geçti.

Milletvekili Uslu'ya taziye ziyareti

Finike Yunus Emre Camii'nde Milletvekili Atay Uslu'ya taziyelerini ileten Vali Münir Karaloğlu, İl Müftüsü Osman Artan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kaymakam Yakuta ve Başkan Sarıoğlu ile birlikte Milletvekili Uslu'nun amcası Durdali Uslu'nun tabutunu taşıdı. Cenaze merasimine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, kamu kurumları ve siyasi partilerin temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Limyra'nın turizm potansiyeli arttırılacak

Cenaze merasiminin ardından Turunçova mahallesinde bulunan ve yaklaşık 5 bin yıl önce kurulduğu yönünde bulgular olan Limyra Antik Kenti'ni ziyaret etti. Burada Avustralyalı arkeoloji ekibi tarafından yürütülen kazı çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, bölgenin turizm potansiyelinin arttırılması için çalışma yapılması yönünde talimat verdi. Limyra Antik Kenti ziyaretinin ardından Yuvalı mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden Şehit İsmail Çalkan İlkokulu'na geçen Vali Münir Karaloğlu, inşaat çalışmaları uzun bir süredir devam eden okulun bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

Vali Karaloğlu yatırımları yakından inceleyecek

Finike Belediyesi'ni de ziyaret eden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, burada Başkan Sarıoğlu'ndan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Finike Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalarla yakından ilgilenen Vali Karaloğlu, özellikle altyapı çalışmaları ve sahil düzenlemeleri hakkında detaylı bilgiler aldı. Yapılan çalışmalar hakkında kendisine bir dosya ulaştırılmasını isteyen Karaloğlu, Finike'ye yapılan yatırımları yakından takip edeceğini söyledi. Vali Karaloğlu'na Finike Belediyesi sırasında Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu tarafından mozaik tablo hediye edildi.

Yeşilyurt mahallesine 1 yıl içerisinde cami müjdesi

Vali Karaloğlu ayrıca, Yeşilyurt mahallesi Köşklükavak mevkiindeki mevcut İmam Hatip Ortaokulu'nun yanına inşa edilecek olan cami hakkında Finikeli Hayırsever İşadamı Mustafa Albayrak ile bir protokol imzaladı. Yapılacak olan caminin 1 yıl içerisinde bitirilmesini isteyen Vali Karaloğlu, işadamı Albayrak'tan bu konuda söz aldı. Protokol töreninin ardından Finike Fen Lisesi'nin yapılacağı araziye giden Vali Karaloğlu, burada yaptığı incelemeler sonrasında inşaatın hızlandırılarak Finike'ye en kısa sürede bir Fen Lisesi kazandırılmasının önemine vurgu yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Atay Uslu AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title