Haberler

Vali Kahraman, İlçelerde Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, veda ziyaretleri kapsamında Otlukbeli, Çayırlı, Üzümlü ilçelerini Mercan ve Kargın beldelerini ziyaret ederek, helallik istedi.

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne tayini çıkan Vali Süleyman Kahraman, ilçe ziyaretlerinde bulundu. Otlukbeli, Çayırlı, Üzümlü ilçeleri ve beldelerini ziyaret eden Vali Kahraman, ilçe kaymakamlarını, belediye başkanlarını ve ilçe protokol üyeleri ile görüşerek helallik istedi.

Vali Süleyman Kahraman ilk olarak gittiği Otlukbeli ilçesinde Mehmet Fatih Kara, Belediye Başkanı Vahdet Ercan ve ilçedeki idareciler tarafından kaymakamlık binası önünde karşılandı. Kaymakamlık makamında, gelen herkes ile görüşen Vali Süleyman Kahraman, kendisi hakkını helal ettiğini söyleyerek, "sizlerde bana hakkınızı helal edin. İlçenizde görüşemediğim herkese selamlarımı iletin." Dedi.

Ardından Çayırlı ilçesine geçen Vali Süleyman Kahraman, Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Kara, Belediye Başkanı Atınç Bahadır ve İlçe protokolü tarafından kaymakamlık binası önünde karşılandı. Valimiz Kahraman, kendisini karşılayanlarla bir bir görüşerek, iki yıla yakın sürede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Kendisinin varsa hakkını helal ettiğini söyleyen Vali Kahraman, burada da helallik istedi. Vali Kahraman'ı unutmayacaklarını dile getiren Çayırlı protokolü, dualarını eksik etmeyeceklerini söylediler.

Çayırlı ilçesinin ardından sonra Mercan ve Kargın Beldelerini ziyaret eden Vali Kahraman, Mercan Belediye Başkanı Bayram Bilici ile görüşerek bir süre sohbet edip helallik istedi. Ardından Kargın Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ramiz Aydın ile görüşen Vali Kahraman, kendisini görmek için gelen vatandaşlar ile de görüşerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son olarak Üzümlü ilçesini ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman İlçe Kaymakamı Fatih Acar ve Belediye Başkanı Ahmet Sazlı başta olmak üzere kendisini bekleyen protokol mensupları ile görüştü.

Ziyaretlerin ardından önemli mesajlar veren Vali Süleyman Kahraman, birlik ve beraberlikten ödün verilmemesini, kamusal çalışmalarda vatandaşlarda, devlet- vatandaş kucaklaşmasına ağırlık verilmesini istedi. "İl Valisi olarak, 20 aylık çalışma süremde, yaptığımız çalışmalarımızda, Erzincan'ımızda farklı kültürlerin, bin yıldan beri barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde yaşadığı bir kültür ve medeniyet şehridir. Bu şehirdeki insanlar; devletine, milletine bağlıdır. Milli birlik ve beraberlikten yanadır. Bölgemizde oynanan karanlık oyunlara ve tahriklere asla pirim vermemişlerdir" dedi. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesi ile kamu hizmeti sunduklarını ifade eden Vali Kahraman, tüm çalışanlardan ve vatandaşlardan helallik istedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Otlukbeli Çayırlı Üzümlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title