Haberler

Uygur Türkleri ile PKK'yı bir tutan Doğu Perinçek'e tepki: Allah'u Ekber

Güncelleme:

Doğu Perinçek, Uygur Türklerinin Çin'e karşı ABD tarafından PKK gibi desteklendiğini, DEAŞ'a katılan Uygur Türklerinin de TSK'ya karşı Suriye'de savaştığını savundu. Perinçek'in bu açıklamasına tepki gösteren Hilmi Daşdemir ellerini iki yana açarak "Allah'u Ekber" dedi.

Yaptığı keskin çıkışlar ile gündeme gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yine tartışılacak açıklamalara imza attı. Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu 'Açık ve Net' programına konuk olan Perinçek, Uygur Türklerinin ABD tarafından Çin'e karşı kullanıldığını ve silahlandırıldığını iddia etti

"PKK İLE DOĞU TÜRKİSTAN PARTİSİ AYNI"

Perinçek programda, "Pkk neyse Doğu Türkistan İslam Partisi aynı. Amerika tarafından eğitilen CIA, tarafından fonlanan örgütler bunlar PKK, Doğu Türkistan" ifadelerini kullandı.

KONUK "ALLAH'U EKBER" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Perinçek'in bu açıklamasından sonra programın konuklarından biri olan Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ellerini iki yana açarak "Allah'u Ekber. Nasıl olur efendim?" diyerek tepki gösterdi.

"SÖZLERİNİZ TEPKİ ÇEKECEK"

Perinçek'in açıklamalarından sonra araya giren moderatör Kübra Par ise Vatan Partisi liderini uyardı ve "Sözleriniz tepki çekecek" dedi. Par'ın bu uyarısı sonrası konuşan Perinçek, "O zaman ben bir daha senin toplantına gelmem" dedi.

"TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'NE KURŞUN SIKTI"

Açıklamalarına devam eden Perinçek, "Bu bir gerçek, bunu MHP yöneticileri de söyledi. 10 bini silahlı, 20 bini aile, Suriye'nin kuzeyinde IŞİD içerisinde Doğu Türkistan İslami Partisinin militanları var. Bunlar bizim Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kurşun sıktılar. Mehmetçiğimizi öldürdüler. Bunu Milli Savunma Bakanlığı da biliyor, Genelkurmay Başkanlığı da. Bunların hiçbiri iddia değil gerçek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Doğu Perinçek Uygur PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

gerçekleri konuşan ülkücü:

perinçeği hiç sevmem ama bu konuda doğru diyor, islamcı teröristler içinde maalesef bu tarz benliğini kaybetmiş türk ırkından adamlarda var.

7
9
yanıtYanıtla
SEHER:

GERÇEKLERİ KONUŞAN ÜLKÜDLĞGLĞASLFĞA, :D

yanıt0
yanıt0
İslamla teröristslik yan yana gelmez:

İslamcı terörist değil silahlı grup diyeceksin ben Müslümanım elhamdülillah bende mi teröristim yani? Senin dediğin buraya geliyor İslam terörü lanetler o yüzden tabirlerinizi tekrar gözden geçirin

yanıt1
yanıt1
Firat:

Bari islamci deme ya .. islam‘la hic bir ilgisi yoktur.. daes pislik insanlar de.

yanıt1
yanıt0
Selçuklu:

Böyle adamlara, psikolojik rapor alıp, proğrama öyle çıkarılmalıdır. Söyledigine kendi bile inanmiyor ama söylemiş oluyor. Dilin kemiği yok ki.

6
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Buda kendini bişey sanıyor sahi bunu izleyen varmi

5
2
yanıtYanıtla
zambak:

durmadan tvlere çıkarıyorlar bunu. anlamadım niye. hep yalan konuşuyor.

5
1
yanıtYanıtla
Vatan:

Iyice saçmalamiş

5
0
yanıtYanıtla
MANAS:

ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Dogru Söyler:

Sayin alytayli bir analizi sonucu iltihaplanmis yaramiza parmak basti ve cözüm üretilmesini istedi, insan haklari hemen harakete gecti. Ya türk milleti insan degilmi, her sey onlara bedava ama bize parayla, hersey onlara serbest bize yasak. Hani türk milleti vardiya sag sagabilirsen. Biraz disiplin, biraz anlayis olsa misafirlerde amenna. Ezilen türkvatandasi. Dönselerya ülkelerine, misafirlik üc gündür beyler. Selam saygilar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title