Haberler

Seray Sever, 24 Saat İçerisinde Hem Nişan Hem Düğün Yaptı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran isimlerden Seray Sever, 34 yaşındaki sevgilisi Eray Sünbül ile 24 saat içerisinde önce nişanlandı, ardından nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Seray Sever, Eray Sünbül ile nikah masasına oturdu. Bodrum'a gelin gelen Seray Sever mutluluktan gözyaşlarına boğuldu.

MUMLARI ÜFLERKEN ÇOCUK DİLEĞİNDE BULUNDU

Ünlü oyuncu Seray Sever ve iş adamı eşi Eray Sünbül düğünün ardından aileleri ve yakın arkadaşları ile beraber bir restoranda yemek yedi. Belediye Başkanı Kocadon'un da katıldığı yemek sonrasında çift düğün pastasını kesti. Tüm aile üyeleri ile beraber kesilen pastanın ardından Sever ve Sümbül düğün pastasını bir birlerine yedirdiler. Ünlü oyuncu pasta mumunu üflerken çocuk dileğinde bulundu.

"HER ŞEY ÇOK ÇABUK GELİŞTİ"

Düğün sonrasında İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Sever, evliliğe çok hızlı karar verdiklerini ifade ederek, "Biz evliliğe biraz hızlı karar verdik. Emrah'ın annesinin doğum gününe gittiğimizde biz biraz hızlı ilerlemek istiyoruz dedik ve kabul ettiler. 1 hafta içerisinde evlendik. Melik Yazgan gelinliği 1 günde dikti. Mesut Öner saçımı yaptı. Her şey çok çabuk gelişti. Herkes ağlamaklı ve mutlu bir vaziyetteydi. Heyecan, mutluluk ve gözyaşı bir arada oldu" şeklinde konuştu.

BODRUM'A YERLEŞİYOR

Bodrum'da bir düzen kuracağını da sözlerine ekleyen Ünlü oyuncu "Eray eskiden berri Bodrum'u seviyor ve istiyor. İnşallah evlat sahibi olduğumuzda çocuğumuzu Bodrum'da yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BİR EVLAT SAHİBİ OLURUZ"

Bebek istediğini söyleyen Seray Sever, "Her şey nasip. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Birkaç ay evliliğin keyfini çıkaralım. Evlilik cüzdanını sallaya salaya dolaşalım havamızı atalım. Evliliğin biraz keyfini sürelim tabii ki çocuk istiyoruz. Evliliğin en büyük amacı tam aile olmak ve evlat sahibi olabilmektir. Her şey nasip kısmet işidir. İnşallah bir evlat sahibi oluruz" dedi.

"EVDEN AĞLAYARAK ÇIKTIM"

Sürekli bir ağlama halinde olduğunu belirten Sever, "Biz Eray ile bir birimizi çok seviyorduk. 1 günde herkese sürpriz oldu. Evlilik hazırlığı yorucu bir şeymiş. Çok mutlu bir yorgunlu bu koşuşturmaca. Evden ağlayarak çıktım ve hep bir ağlama halindeyim. Biraz fazla duygusal oldu ama çok mutluyum. Bodrum'u çok seviyoruz ve Bodrum'da yaşadığımızı hissediyoruz. Ailenin büyük çoğunluğu Bodrum'da olunca burada yapalım düğünü dedik" ifadelerini kullandı.

NİKAH ŞAHİDİ ERKEK KARDEŞİ OLDU

Seray Sever'in kardeşi Soner Sever ise ablasının mutluluğuna şahitlik ettiğini belirterek, kız evi naz evidir dediklerini ve ablasını istemeye geldiklerinde hüzünlü bir mutluluk yaşadığını anlattı. Ünlü oyuncu Sever'in nikah şahidi de olan erkek kardeşi, ablasına mutluluklar diledi.

Seray Sever'in eşi Eray Sünbül'ün heyecanı ise dikkatlerden kaçmadı. Çiçeği burnunda çifti yalnız bırakmayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Sünbül ve Sever'e bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İkilinin düğün ve nişanından kareler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mehmet Kocadon Seray Sever Bodrum Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

gelinlik yakışmış seray hanıma:

aileye tebriklerimi sunuyorum. oyuncu şarkıcı deyip bu hanımı kötülememişler. istenmeyen gelin durumuna düşürmemişler. helal olsun. kayınvalide hanımın ellerinden öpüyorum. MUTLULUKLAR

48
47
yanıtYanıtla
bzztt:

kadın hala güzel

8
22
yanıtYanıtla
estetik:

damat geline karıcımmı ablacım mı diyecek

12
4
yanıtYanıtla
CETO:

LOKUM

2
6
yanıtYanıtla
AdiZehra:

Hamile mi acaba ama bu yasta zor bu adam bu kadina niye bakti merak ediyorum guzellek desen yok zaten yaşli sesi guzel degil ilginç

7
0
yanıtYanıtla
az ağırdan alın veya alır gibi yapın:

aceleniz ne bilader. . . yangından mal mı şaapıyonuz. . .

2
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Yuhhhh... para ve Evlilik Anna Oğl !!!! Koca Ağzli Gacı!!!

3
2
yanıtYanıtla
i sage:

ulan damat uyarmisdim seni karinin ah''lik zamanina ceyrek var seni vah;lik zamaninda gorecegim.

3
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Ayyyiiii... Merve ...Meve ...Merve ... Odun ,Put ....Merve....

3
1
yanıtYanıtla
fatihin aslanı:

çürük elma aldın oğlum

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title