Haberler

Uleb Avrupa Kupası'nı Kazanma Şansımız Çok Yüksek"

Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı'nın ABD'li forveti JaJuan Johnson, bu sezon mücadele edecekleri ULEB Avrupa Kupası'nda güçlü takımlarla karşılaşacaklarını ancak şampiyon olma şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

EMRAH OKTAY - Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı'nın ABD'li forveti JaJuan Johnson, bu sezon mücadele edecekleri ULEB Avrupa Kupası'nda güçlü takımlarla karşılaşacaklarını ancak şampiyon olma şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi.

Johnson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak hedefleri, Darüşşafaka'ya transferi ve başantrenör David Blatt hakkında değerlendirmede bulundu.

Yeni bir kadroya sahip olduklarını ve sezon öncesi iyi hazırlandıklarını aktaran 28 yaşındaki basketbolcu, "Sezon başladığı için çok heyecanlıyım. Takım olarak çok iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takım olarak sezona hazırız." diye konuştu.

Bu sezon Türkiye'yi ULEB Avrupa Kupası'nda temsil edeceklerini aktaran Johnson, "Başantrenör David Baltt'in antrenmanlarda gösterdiği savunma ile hücum organizasyonlarında gerekeni yapar ve birlik olursak şansımızı çok yüksek görüyorum. ULEB Avrupa Kupası'nda şüphesiz çok iyi takımlara karşı mücadele edeceğiz ama kazanma şansımız çok yüksek." ifadelerini kullandı.

"Türkiye, Avrupa'nın en iyi liglerinden biri"

JaJuan Johnson, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olduğunu ve transferinde ligin kalitesinin etkili olduğunu söyledi.

Daha önce Türkiye'de Beşiktaş forması giyen forvet oyuncusu, Darüşşafaka'yı transfer süreci hakkında, "Türkiye, şu anda Avrupa'nın en iyi liglerinden biri. Darüşşafaka'dan teklif geldiğinde bu şansı değerlendirmek istedim. Yeniden bu ligde oynamayı istedim." diye konuştu.

Johnson, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde çok ciddi bir rekabet olduğuna değinerek, "Fenerbahçe, Galatasaray ve Anadolu Efes gibi büyük takımların yer aldığı bu ligi seçmenin nedeni rekabet ortamı. Rekabetin beni çok geliştireceğini düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

"Blatt, çalıştığın en deneyimli başantrenör"

Yeşil-siyahlı basketbolcu, başantrenör David Blatt hakkında övgüde bulundu.

Blatt ile çalışmayı bir fırsat olarak değerlendiren Johnson, "David Blatt, çalıştığım en deneyimli başantrenör. Ondan öğrenecek çok şeyim var. Kendisi çok iyi biri. Onunla çalışmayı bir fırsat olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

Daha önce NBA'da Boston Celtics'te forma giyen ve NBA ön sezonunda Houston Rockets'ta oynayan JaJuan Johnson, "Hayatımın bir döneminde yeniden NBA'da forma giyeceğim. Ancak şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu ligi sonuna kadar değerlendireceğim." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title