Haberler

Uedaş Enerji Verimliliği İçin Harekete Geçti

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle enerji verimliliğine ortak oldu.

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle enerji verimliliğine ortak oldu.

Güney Marmara'da 2.9 milyonu aşkın müşterisiyle Türkiye'nin en büyük dördüncü elektrik dağıtım şirketi konumunda olan UEDAŞ, enerji verimliliği projesine katkı sağladı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, "Okullarda enerji tasarrufu sağlamak için oluşturulan projeye ortak olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Birlikte hareket edeceğimiz projeyle, milli eğitimin Bursa çapındaki okullarına enerji verimliliği için uzaktan erişim programlarını kuracağız. Buda bizim için bir yatırım olmuş olacak. Mevzuatın bize izin verdiği noktaya kadar da uzaktan okuma sistemlerine geçeceğiz. Uzaktan erişimle faturaların oluşturulması, hem verilerin milli eğitimle paylaşılması noktasında süreci işleteceğiz. Sonucunun da hepimiz için hayırlı olacağını düşünüyorum" dedi.

Bursa'da bin 570 civarında okulun bulunduğunu ifade eden Bursa İl Milliği Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, "Ayrıca 570 civarında ise kurum ve kuruluşlarımız var. Bir alt yapı unsuru olarak biz bu okullarımız da ciddi miktarda elektrik tüketiyoruz. Elektrikte bir alt yapı çalışması olarak tespit etmek ve otomatik olarak takip ederek analiz etmeyi hedefliyoruz. Buradan hareketle de tasarruflu bir şekilde kamu kaynağını kullanmak istiyoruz. Okullardaki elektrik alt yapısını revize edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından enerji verimliliği için protokollere imzalar atıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Marmara Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title