Haberler

Uçaktan düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulundu

Güncelleme:

Taliban'ın başkent Kabil'e girmesinin ardından şehirdeki havalimanında da izdiham oluştu. Uçaklar, kapasite üstü sefer yapmasına rağmen talebi karşılayamadı. Yine de uçaklarla seyahat yapmak için kanatlara binen Afganların uçaktan düştüğü görüntüler geldi. ABD Hava Kuvvetleri de bir uçağın teker kısmında ceset kalıntıları bulunması üzerine soruşturma başlattı.

Afganistan'da Taliban endişesi sürüyor. Örgüt, 31 il kent merkezinde tamamen kontrolü geçirmesinin ardından başkent Kabil'e giriş yaptı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na giden ve kendi bayraklarını asan örgüt üyeleri, kentte büyük paniğe neden oldu. Taliban'dan kaçmak isteyen binlerce kişi de Kabil Havalimanı'na akın etti.

Uçaklardan patır patır düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulundu

UÇAKLARIN ÜSTÜNDE YOLCULUK YAPMAYA ÇALIŞTILAR

Kabil Havalimanı, tarihinin en kalabalık dönemlerinden birini yaşarken, insanların kontrol altına alınması imkansız haline geldi. Başı buyruk şekilde sağa sola koşuşturan Afganlar, yer olmamasına rağmen uçaklara binmeye çalışınca facia da kaçınılmaz oldu. Uçakların kanat kısmı ve üzerine çıkan Afganların, uçak havalandıktan bir süre sonra yere çakıldığı görüntüler de çok geçmeden basına yansıdı.

Uçaklardan patır patır düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulundu

TEKERLEKLERDE CESET KALINTILARI BULUNDU

Afganların uçaklardan düştüğü anlar hafızalardaki yerini korurken Afganistan'dan Katar'a giden C-17 tip ABD kargo uçağının tekerlek kompartımanında ceset kalıntılarına rastlandı. Bu yönde raporun kendilerine ulaşmasının ardından ABD Hava Kuvvetleri de acilen harekete geçti. ABD, uçağın teker kompartımanında ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Uçaklardan patır patır düşen Afganlarla ilgili tüyler ürperten rapor! İniş takımında ceset parçaları bulundu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kabil Havaalanı Afganistan Kabil Haberler

500

Yorumlar (6)

Kobra Murat :

Zombi dizisi/filmi izleyen var mi? ))

9
10
yanıtYanıtla
Mr Effendixx :

kardeşim dalga geçilecek bir konu mu bu şimdi, Allah senin başına vermesin, inşallah

yanıt8
yanıt4
Muhammed UÇAR:

Merak ediyorum soruşturma amacını? Adam uçağın iniş takımına tutunmuş -60 derecede o basınçta ivmede binlerce kilometre yol gidebileceğini düşünmüş. Size de saygı duymak gerekir. Adam intihar etmiş işte. Allah geride kalanlara önce akıl fikir sonra da sabır versin

15
4
yanıtYanıtla
isa dalaman:

işte bir tarafta afgan suriyeli korkak vatanından kaçan onursuzlar diğer tarafta çanakkalede kurtuluş savaşında ve onlarca savaşta vatanı için canını vermiş ŞEHİTLERİMİZ GAZİLERİMİZ çocuk yaştan dede nene yaşlara ,bu vatana sahip çıkanlım hep birlikte onursuz ve korkaklardan bize hayır fayda gelmez,.biz AlpArslanlar Osman Gazilerin Kanuniler Fatih Sultanlar Atatürk ve Silah Arkadaşları Kahraman Şehitlermiz ve Gazilerimizin soyundan yolundan gelenleriz M.Akif Ersoy Gitme Ey Yolcu oku anla

11
1
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Taliban ülkeden çıkma yasağımı getirecek eğer getirmeyecekse sonra gidemezler miydi

6
2
yanıtYanıtla
mustafa karatas:

Allah rahmet eylesin, tekerlek yerinde ne işiniz var.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title