Haberler

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, "Kardeşini Vurdum Gelin Alın" Dedi

Güncelleme:

Konya'da bir adam, konuşma bahanesiyle ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını av tüfeğiyle vurduktan sonra ağabeyini arayıp "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Hastaneye kaldırılan yaralı hayatını kaybetti.

Konya'da konuşmak için ıssız bir bölgeye götürdüğü arkadaşını, belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sonucu av tüfeğiyle vurup yarayan adam ağabeyini arayıp, "Kardeşini vurdum gelin alın" dedi. Yaralı, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

KONUŞMAK İSTEDİĞİ KİŞİYİ ISSIZ BİR YERE GÖTÜRDÜ

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Aslım Çöplüğü yakınındaki Ünan Caddesi'nde meydana geldi. Ramazan T., iddiaya göre konuşmak için Hüseyin Yeni'yi, otomobille Aslım Çöplüğü yakındaki ıssız bir bölgeye götürdü.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, 'Kardeşini Vurdum Gelin Alın' Dedi

TARTIŞMA SIRASINDA AV TÜFEĞİYLE ATEŞ EDİP BIRAKTI

İkili arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Ramazan T., tartışma sırasında otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Hüseyin Yeni'nin üzerine ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yeni, kanlar içinde yere yığıldı.

"KARDEŞİNİ VURDUM GELİN ALIN DEDİ

Ramazan T. de, Yeni'nin ağabeyi Hasan Yeni'yi arayıp, bulunduğu bölgeyi söyleyip Kardeşini vurdum, gelin alın dedi. Belirtilen noktaya giden Hasan Yeni, kardeşini kanlar içinde buldu.

Tüfekle Vurduğu Kişinin Ağabeyini Arayıp, 'Kardeşini Vurdum Gelin Alın' Dedi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Yeni, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Polis kaçan Yeni'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yeni Tatlıcak Karatay Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

EŞŞEK EĞÎTMENÎ:

Hadi gelde bu ülkede silahsız dolaş, Devlet ve yetkililer tedbir almıyorlarsa, mahkemeler ve sözde adalet bunlara ağır ceza vermiyorsa vatandasda doğal olarak tedbirini alır

23
1
yanıtYanıtla
Türk Milliyetçisi:

Haklı diyorsun vatandaş kendi kendisini korumalı nerden alınıyorsa gidek alak şu silahı

yanıt12
yanıt1
vay vay vay:

konusmak bahanesiyle öldürmeye götürüyor bukadarmi alcaksiniz la

17
0
yanıtYanıtla
Bahçeliye sorun heleee:

Bahçeliye söyleyin bunlar içinmi af istiyorsun. . . . . . .

15
2
yanıtYanıtla
levent:

haklısın sorun birdaha bahçeliye

yanıt7
yanıt0
LEVENT:

o saate çağırıyor adi adam öldürmek için adi herif. nasıl öldürmüş hiç Allah korkusuda yok ama sorsan en şerefli kendisi böyle vicdanı olmayanlara neden hala acıyoruz, öldürmek için neyi bekliyoruz?

15
0
yanıtYanıtla
reis:

lan boş yapma hem adamın öldürdüğüne kızıyorsun hemde bunları öldürmek lazım diyorsun nasıl bi tezatlık ALLAH RAHMET EYLESİN. . .

yanıt3
yanıt7
Tekin:

Ne yani , şimdi benim vergimle bir katili hapishanede besleyecek misiniZ? Sonra af çıkacak erken çıkacak, ben kader (?) mahkumuyum diyecek he! kader kelimesine ayıp olmuyor mu.

11
1
yanıtYanıtla
Fırfır:

kardeşlik ve dindarlık nerde kaldı,,akape sorumlulugu üzerine almasa bile,,Allahın huzurunda hesaptan kaçamayacaklardır..ülkede olup bitenlerden hükümetler sorumludur.diyanet ne iş yapıyor,,yatmakla para kazanmak nasıl oluyor.ahirette kaçacak yer bulamayacaksınız.okuyun peygamberimizin hayatını,okuyun hulafai raşidinin hayatını,okuyunda devlet nasıl yönetilirmiş bir görün.

9
1
yanıtYanıtla
kabirmahsersirat:

millete haram ve kesinlikle yasak olan domuzu akp yasa cikararak milletin yemesine zehirlenmesine cinnet gecirmesine sebeb oldu mahserde nasil hesap verecekler

yanıt5
yanıt1
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title