Haberler

TRT 1 Gündüz Kuşağı!

Güncelleme:

"Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak

Dini Konular İyi Fikir'de!

7 Nisan 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programının konuğu Yusuf Kavaklı, dini ve toplumsal konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Ayşem Eker de birbirinden güzel yemek tarifleri ile programa renk katacak. İyi Fikir 7 Nisan Cuma günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Büyük Final!

Ana Kuzusu'nun 7 Nisan Cuma günü yayınlanacak 100. Bölümünde 12 altının sahibini bulacağı özel oyunlar yer alacak. Özel oyunlar, elenecek yarışmacının belirlenmesinde büyük rol oynayacak. 7. haftanın eleme finalinde ilk özel oyun, portakal sıkma olacak. Yarışmacılar, 3 dakikalık bir süre içinde en çok portakalı sıkmaya çalışacak.

Eleme finalinin diğer bir özel oyunu ise baş üstünde sürahi taşıma olacak. Yarışmacılar, başlarına giydiği barete konulacak sürahiyle en çok suyu taşıma mücadelesi verecek. Eleme finalinin son özel oyunun da ise yarışmacı kızlar, balçık havuzundaki misketleri en kısa sürede toplamaya çalışacak.

Özel oyunlarda dağıtılacak 12 altınla birlikte en az altını olan yarışmacı, annesiyle birlikte Ana Kuzusu'ndan elenecek. Elenen yarışmacının yerine hafta başında yeni bir yarışmacı annesiyle birlikte Ana Kuzusu'na katılacak.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 11.15'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

Atılmaya Yüz Tutmuş Eşyalar, El Emeği Ustası Hanımların Elinde Hayat Buluyor!

7 Nisan 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan El emeği programı, Aydın Ailesi'nin evine konuk oluyor. Hülya Hanım'ın eşi, hain bir kalkışma olan 15 Temmuz'da darbecilere karşı cesurca meydanlara indi ve yaralandı. Sonrasında yaşadıkları ise Hülya Hanım'ın evini değiştirmek istemesine vesile oldu.

Bundan böyle hafta içi her gün saat 13.15'de ekrana gelecek olan 'El Emeği'nde işin uzmanı İç Mimar Selin Yantur ve El Emeği Ustası Hanımlar atılmaya yüz tutmuş eşyalara yeniden hayat verecek, evleri onaracak, eski eşyaları yeniden değerlendirerek evleri baştan aşağı yenileyecek.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

7 Nisan 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, haftanın son gününde, Dr. Zafer Akıncı ile yaptığı görüşmeye rağmen Metin'in Sevda'ya olan siniri geçmemiş durumda. Sakinleşmek için dışarı çıkan metin, sokakta nasıl bir olaya karışacak? Sevda'ya tepkisi devam eden Necla, evde kaybolan tülbenti ile ilgili Sevda'yı suçlayacak. Hırsızlık ithamına maruz kalan sevda, Necla'ya nasıl bir tepki verecek? Necla'da uzak kalmak için dışarı çıkan Sevda'nın bir anlık dalgınlığından beklenmedik bir olay yaşanacak. Bu olay aileyi nasıl etkileyecek? yaşanan olayın ardından, metin, Sevda'nın ailesi ile barışma isteği için çabalamaya başlayacak. Metin'in bu çabası sonuç verecek mi? Sevda'nın ailesi, sevda ile barışmayı kabul edecek mi? yoksa küslük devam mı edecek? Aile Danışmanı Dr. Zafer Akıncı, haftanın son gününde çifte birbirinden farklı uygulamalar ve telkinler ile evlilik hayatının sırlarını verecek.

Hafta içi her gün saat 14.45'de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Doktor Zafer Akıncı'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 145. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 7 Nisan 2017 Cuma günü saat 16.35'de 145. bölümü ile ekrana gelecek. Zehra Ömer'in uçağa Alev için değil kendisi için binmediğini Ömer'in ağzında duyar. Zehra duydukları karşısında çok şaşırır ve heyecanlanır. Ömer gitmeden önce Zehra ile tartıştığı için içi elvermemiş ve gitmekten vazgeçmiştir. Ömer ise Zehra'yı yemeğe çıkarmak için teklifte bulunacaktır ama nasıl yapacağını bilemez. Ömer, Zehra'ya yemek teklifi etmek için birkaç defa hamle yapsa da başaramaz. En sonunda teklifini yapar, bu yemek ikili için özel bir yemek olacaktır. Zehra yemeğe gitmek için hazırlıklarını yaparken Ayşe'nin yardımıyla bir kül kedisine dönüşür.

Diğer taraftan uçak olayıyla ilgili gelişmeler sürmeye devam eder. Ömer ve Mert Hilmi'nin yaptığından emin olsa da kesin bir kanıtları olmadan hareket edemezler. Hilmi ise güvenlik şefini yurt dışına kaçırmaya çalışır. Alev bu olayların ortasında iken bile hala Ömer ve Zehra'nın arasının bozma peşindedir. İkilinin yemeğe çıkacağının öğrenince ne yapıp edip bu yemeği bölmek için uğraş verir.

Ömer yemeğe yetişmek için elinden geleni yapsa da işler planladığı gibi gitmez peki Ömer ve Zehra bu özel yemeğe çıkabilecek midir? Ömer, Alev'in uğraşlarına rağmen Zehra ile yemeğe gidebilecek midir?

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Kavaklı Zafer Akıncı Ece Erken Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title