Haberler

Trafik Haftası Etkinlikleri

TESK'te "Trafik Kazasında Kaybettiğimiz Değerler" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Sergi Salonu'nda "Trafik Kazasında Kaybettiğimiz Değerler" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, serginin açılışında, trafik kazalarının ülkenin en önemli sorunlarından olduğunu söyledi.

Her yıl 375 bin kaza meydana geldiğini ifade eden Palandöken, bu kazalarda yaklaşık 3 bin 500 kişinin öldüğünü belirtti.

Palandöken, son 10 yılda bölünmüş yol yatırımlarının kaza oranlarını azaltmasına karşın, trafiğe yeni çıkan vatandaşların dikkatsizliği ve tecrübesizliğinin kazalara neden olabildiğini kaydetti.

Araçların bakımlı olması, hava ve yol koşullarına uygun lastik kullanılmasının öneminin de altını çizen Palandöken, "Maddi zararlar her zaman karşılanabilir. Ülkemiz için önemli olan insanları trafik kazalarında kaybettiğimizi anımsatmak amacıyla bu sergiyi açtık" dedi.

Aralarında Recep Yazıcıoğlu (eski vali), Metin Oktay (Galatarasaylı milli futbolcu), Kerim Tekin (şarkıcı), Barış Akarsu (şarkıcı), Kıvırcık Ali (şarkıcı), Ercan Arıklı (gazeteci) gibi ünlü isimlerin fotoğraflarının yer aldığı sergi, 1 hafta boyunca ziyaret edilebilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Bendevi Palandöken Trafik Haftası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title