Haberler

Trabzonspor'un Golcüsü Umut: "Rakibe Değil Kendi İşimize Bakacağız"

Trabzonspor'un Golcüsü Umut: "Rakibe Değil Kendi İşimize Bakacağız"

TRABZONSPOR'UN GOLCÜSÜ UMUT: "RAKİBE DEĞİL KENDİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ"

"LİDERLİK KOLTUĞUNU RAHAT BİR ŞEKİLDE KORUMAK İSTİYORUZ"

YÖNETİM, TEKNİK HEYETİN RAPORU DOGRULTUSUNDA BAŞTA FORVET OLMAK ÜZERE İKİ ÜÇ MEVKİYE DAHA TAKVİYE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR

Yunus Emre SEL, TRABZON-DHA

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini düşündüklerini belirterek, "Biz rakibe değil kendi işimize bakacağız. Aslında deplasmanda değil kendi evimizde oynayacağımız bu maçta liderlik koltuğunu rahat bir şekilde korumak istiyoruz" dedi. Spor Toto Süper Ligi'nin 16. haftasında Pazar günü deplasmana İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da dün akşamki antrenmanda yaşanan sakatlıklar şok etkisi yarattı. Ancak Yattara ve Serkan, dışındaki futbolcuların zorlu deplasmanda oynamasına engel bir durumun yer almadığı haberi hem teknik heyetin, hem de taraftarların yüreğine su serpti. Golcü futbolcu Umut Bulut da, takımın moralinin çok üst seviyede olduğunu belirterek, "Devre arasına lider girmek istiyoruz. Bunun için de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı çok kritik bir önem taşıyor. Biz rakibe değil kendi işimize bakacağız. Aslında deplasmanda değil kendi evimizde oynayacağımız bu maçta liderlik koltuğunu rahat bir şekilde korumak istiyoruz" dedi. FORVETE TAKVİYE YAPILACAK Bu arada Umut Bulut'un yanına bir forvet takviyesi yapmak için arayışlarını sürdüren bordo - mavili yönetim, Arjantin'e futbolcu izlemeye giden yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın vereceği raporu bekliyor. Bunun dışında Almanya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde de gurbetçi futbolcuları takibe alan Trabzonspor, başta forvet olmak üzere iki üç mevkiye daha takviye yapmayı düşünüyor. ŞENER'İN LİSTESİ ŞEKİLLENİYOR

Divan Başkanlık Kurulu'na dün resmen başvurarak başkan adaylığını resmileştirelen mevcut Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yeni yönetim listesindeki bazı isimlerde netlik kazanıyor. Şener'in yeni yönetimde asbaşkanlık görevini Nevzat Şakar'a vereceği öğrenilirken, yeni yönetim kurulu listesinde şu isimlerin yer aldığı öğrenildi: "Sadri Şener, Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Recep Denizer, Emin Kahraman, Temel Kazancıoğlu, Temel Soyyiğit, Metin Atasoy, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç, Murat Mısır, Levent Erkuloğlu ve Yılmaz Büyükaydın." İSTANBUL YOLCULUĞU YARIN

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maç için yarın saat 09.40'ta THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek. Bordo - mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine THY'ye ait tarifeli uçakla Trabzon'a dönecek. Bu arada İstanbul'daki maça Trabzon'dan otobüslerle ve özel araçlarıyla gidecek olan taraftarların da yarın akşam saatlerinde yola çıkacağı belirtildi. Öte yandan maç için İstanbul Olimpiyat Stadı'na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 3 ayrı merkezden İETT otobüsleri kaldırılacak. Maç günü saat 11.00'de başlayacak olan otobüs seferlerinin kalkış yerleri şöyle belirlendi: "Taksim, Yenibosna, 4. Levent."

BASKETBOLDA RAKİP OLİN EDİRNE, HENTBOLDE RAKİP BEŞİKTAŞ

Bu arada Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, ligin 9. haftasında yarın deplasmanda Olin Edirne'yle karşılaşacak. Mimar Sinan Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmaya yapılan anlaşma gereği Trabzonspor taraftarı alınmayacak. Bu arada Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor yarın deplasmanda Beşiktaş ile Süleyman Seba Spor Salonu'nda karşılaşacak. Saat 15.30'da oynanacak olan maça her iki takım taraftarlarının da ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title