Haberler

TİKAV'lı Gençlerden Duyarlı Tadilat

TİKAV bursiyerleri, Kazanlı İlkokulu'nun tadilatını tamamlayarak, iş dünyasından üst düzey isimlerin katıldığı bir törenle yetkililere teslim etti.

TİKAV bursiyerleri, ‘Ortak Dilimiz Renkler Projesi’ kapsamında Kazanlı İlkokulu’nun tadilatını tamamlayarak, iş dünyasından üst düzey isimlerin katıldığı bir törenle yetkililere teslim etti.

Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) bursiyerleri, 2 Eylül 2012’de başlayan ‘Ortak Dilimiz Renkler Projesi’ kapsamında bakımını üstlendikleri Mersin’in Akdeniz Kaymakamlığı’na bağlı Kazanlı İlkokulu’nun onarım, boya ve badanasını tamamladı. Bu proje ile okulun sınıf kapıları, perdeleri, dolapları, öğretmen masaları ve öğretmen koltukları yenilenip çatı ve bahçe duvarları onarıldı. Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) tarafından da okula bilgisayar bağışı yapıldı.

Kamu ve iş dünyasından üst düzey isimler katıldı

“Ortak Dilimiz Renkler Projesi” kapsamında tadilatı tamamlanan Kazanlı İlkokulu 10 Eylül Pazartesi günü düzenlenen tören ile yetkililere teslim edildi. Tören, Akfen Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TİKAV Onursal Başkanı Sayın Hamdi Akın, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) Genel Müdürü Sayın John Arthur Phillips ve MIP Yöneticileri, Mersin Vali Yardımcısı Sayın Kadir Okatan, Akdeniz Kaymakamı Sayın Zeki Arslan, Akdeniz Belediyesi Başkanı Sayın M. Fazıl Türk, Toros Belediye Başkanı Sayın Hamit Tuna ile il ve ilçe üst düzey yöneticileri, bürokratları ve iş dünyasından üst düzey isimlerin katılımı ile gerçekleşti.

Bu ve Benzeri Sosyal Sorumluluk Projelerinin ülke için faydalı olacağı belirtildi

“Ortak Dilimiz Renkler Projesi” kapsamında tadilatı tamamlanan Kazanlı İlkokulunun teslim töreninde konuşan Akfen Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve TİKAV Onursal Başkanı Hamdi Akın, TİKAV bursiyerlerine bu projedeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akın, bu ve benzeri sosyal sorumluluk projelerinin ülke ve toplum için faydalı olacağına inandığını belirterek, “Gençlerin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi açısından Ortak Dilimiz Renkler projesi ayrı bir önem taşıyor. TİKAV bursiyerlerinin gönüllü olarak katıldığı projede, tüm gençlerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Toplumsal konulara duyarlı gençlerin yetişebilmesi için bu projeler büyük önem taşımakta. TİKAV olarak biz de bu yolda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Şanlıurfa Harran Üniversitesinde öğrenim gören TİKAV Bursiyeri Onur Baysoy da törende TİKAV bursiyerleri adına konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada Hamdi Akın’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Baysoy, kendilerini sosyal hayata hazırlayan, sosyal açıdan bilinçlenmelerine ve vizyon geliştirmelerine katkıda bulunan TİKAV’ın geleceklerine doğru çıktıkları yolda hedefe ulaşmalarını sağlayacağını vurguladı.

Gençlik Ödülü Derneği Toplumsal Uyum Projesi olarak gerçekleşti

Gençlik Ödülü Derneği’nin Toplumsal Uyum Projesi olarak Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV), Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) ve Gençlik Ödülü Derneği ortaklığında 02-09 Eylül 2012 tarihleri arasında TİKAV tarafından koordine edilen projenin finansörleri MIP ve TİKAV’dır.

TİKAV bursiyerlerinin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen “Ortak Dilimiz Renkler Projesi” kapsamında farklı etkinlikler de gerçekleştirildi. Bursiyerler proje çerçevesinde yapılan söyleşilerde Mersin Vali Yardımcısı Sayın Kadir Okatan ve Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmail Hakkı Tas ile de bir araya geldi.

Mersin’in tarihi ve kültürel yerleri gezildi

Proje kapsamında düzenlenen gezilerde ise bursiyerler, Mersin’de bulunan tarihi ve kültürel mekanları gezerek Mersin’i daha yakından tanıma fırsatına sahip oldu. Ardından toplu halde Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin çalışma sahalarını gezerek burayı yakından tanıma imkanı da buldular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hamdi Akın Akdeniz Kazanlı Mersin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title