Haberler

Teski 2. Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı Hayrabolu'da Yapıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) 2. Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) 2. Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı Hayrabolu ilçesinde gerçekleştirildi.

Hayrabolu Belediyesinin ev sahipliğinde, Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya katılım yoğun oldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan koordinasyon toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TESKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz, A. Soner Ergin ve İ. Feyzi Ünal, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, TESKİ daire başkanları ve 50'e yakın mahalle muhtarı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Hayrabolu Belediye Başkanı Sayın Fehmi Altayoğlu, "2017 ve 2018 yıllarında çalışmalarımızda atılım yapacağız. Yatırımlarımızı planlıyoruz. TESKİ'nin de Hayrabolu'muza yaptığı ve yapacağı yatırımları konuşmak için buradayız. Bugüne kadar verilen desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'ya ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlar Koordinasyon toplantısında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çok kısa bir süre içinde Hayrabolu'da içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladık ve üst yapısı da yapıldı. TESKİ yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen Tekirdağ'ın tüm ilçelerinde yüksek bütçeli yatırımlar yapmakta. Sayın Muhtarlarımız, TESKİ ile ilgili aklınızda hiçbir soru kalmasın. TESKİ Genel Müdürümüz ve uzman ekibi bugün Hayrabolu için burada. Tüm sorularınızı sorun. Problemlerinize çözüm bulmak için buradayız. Bu gurur hepimizin. Her zaman Hayrabolu'ya en güzel hizmeti vereceğiz" diye konuştu.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ise, kurumlarının Tekirdağ'ın 11 ilçesinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi ve TESKİ'nin Hayrabolu İlçesi genelinde yaptığı yatırımları anlattı. Dr. Başa, "Muhtarlarımız ile zaten gayet uyumlu ve koordine bir şekilde çalışıyoruz. TESKİ yatırımcı bir kuruluştur. İhtiyaçlar dahilinde büyük projelerle büyük yatırımlar yapıyor. Aynı zamanda mevcut içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını işletiyor, çalışmasını sağlıyor. İçme suyu ve atıksu arıtma tesislerini de işletiyor. TESKİ kurulduğundan bugüne Hayrabolu ilçesinde 6 adet projemizi tamamlamış bulunuyoruz ve bunların mali değeri yaklaşık 13 Milyon TL. Ayrıca 1 adet devam eden işimiz mevcut. DSİ tarafından yapılan ama parası TESKİ tarafından ödenecek olan Hayrabolu Atıksu Arıtma Tesisini de eklersek TESKİ'nin bugüne kadar Hayrabolu ilçesine 20 Milyon TL civarında yatırımı olmuştur. Yağmurlu havalar Hayrabolu'nun korkusu olmaktan çıkmıştır. Yaptığımız ilave yağmur suyu hatları ile su baskınlarının önüne geçmiş, vatandaş mağduriyetini gidermiş durumdayız. Vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyu temin ediyoruz. TESKİ mahalle ayırmaksızın tüm mahallelerimize eşit hizmet veriyor. Su kalitemizi her zaman arttırıyoruz. İhtiyaç olan mahallelerimize paket arıtma tesisleri kuruyoruz. Özellikle belde merkezlerinden devir aldığımız kullanılmaz durumdaki tesislerimizi yeniliyoruz. 2017 yılında hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mahalle muhtarları TESKİ yetkililerine istek ve şikayetlerini dile getirdiler. Genel Müdür Başa ve ekibi, tüm istekleri ve şikayetleri dikkatle dinleyerek, Hayrabolu'nun mahallelerinin ihtiyacı olan hizmetlerin yapılması için çözüm üretileceğini bildirdi.

Koordinasyon toplantısına katılan mahalle muhtarları, TESKİ'nin böyle bir toplantı düzenlemesi ve kendilerine birebir görüşme imkanı verildiğinden dolayı TESKİ yetkililerine teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fehmi Altayoğlu Kadir Albayrak Şafak Başa Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title