Haberler

Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova, Beyaz Saray'da Sırbistan Cumhurbaşkanı'na yapılan diplomatik saygısızlığa tepki gösterdi

Güncelleme:

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD Başkanı Trump'la görüşmesinde Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'e yapılan diplomatik saygısızlığa tepki gösterdi. Zaharova, durum karşısındaki tepkisini "Temel İçgüdü" filminden bir alıntı yaparak sosyal medya hesabından paylaştı.

Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in Beyaz Saray'da Trump'ın karşısında bir sandalyede çekingen bir tavırla oturduğu görüntülerden memnun olmadı. Zaharova, Vucic'e yapılan diplomatik saygısızlığa sosyal medyada bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. "Temel İçgüdü" filminden alıntı yapan Dışişleri Sözcüsü, fotoğrafa ise "Sorguya çekilircesine, kendini üstün gören birinin karşısına oturtulduğunuzda tavsiyem 'Temel İçgüdü' filmindeki pozu almanızdır.Kim olursanız olun. Yalnızca inanın" sözlerini yazdı.

ÜNLÜ FİLMDEN ALINTI YAPTI

Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'in Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'ın masasından belli bir mesafede otururken görüldüğü fotoğrafa ilişkin tepkisini, 'Temel İçgüdü' filminden meşhur 'bacak bacağa' sahnesinin görüntüsünü ekleyerek şu ifadeleri kullandı: "Sorguya çekilircesine, kendini üstün gören birinin karşısına oturtulduğunuzda tavsiyem 'Temel İçgüdü' filmindeki pozu almanızdır. Kim olursanız olun. Yalnızca inanın"

'Temel İçgüdü' paylaşımı Rusya ile Sırbistan arasında kriz çıkardı

SIRBİSTAN'DAN TEPKİ: TERBİYESİZ RUH HALİ

Sputnik'in aktardığına göre; bu paylaşım Sırbistan Savunma Bakanı Aleksandar Vulin ve Sırbistan'ın Kosova Ofisi Müdürü Marko Curiç tarafından tepkiyle karşılandı. Zaharova'nın paylaşımından dolayı derin üzüntü duyduğunu Sırbistan'daki "Pink TV" ekranına çıkarak dile getiren Aleksander Vucic ise "Rusya'nın Sırbistan ile olan yakın ve dostane ilişkilerine gereken değeri vermemesinden çok üzgünüm. Mariya Zaharova'nın paylaşımı sadece kendisi ve onu bu göreve getiren kişiler hakkında bize ipuçları veriyor. Terbiyesiz ve ilkel ruh halini gözler önüne seriyor. Onu bu göreve kim getirdiyse onunla o uğraşsın. Ben onun çıkışı hakkında daha fazla yorum yapmayacağım" dedi.

ZAHAROVA: PAYLAŞIMIM YANLIŞ YORUMLANDI

Zaharova, ilk paylaşımının altında bir açıklama daha paylaştı ve şunları kaydetti: "Özür diliyorum, fakat paylaşımım yanlış yorumlandı. Paylaşımın içerdiği tek şey, 'ayrıcalıklıların' kibirli davranışlarının kabul edilemezliği. Protokol hileleri, Amerikalı yetkililerin kendilerine suni şekilde ayrıcalık yaratmak için düzenli kullandıkları yöntemlerden biri haline geldi. Oysa bu kabul edilemez."

VUCİC-TRUMP GÖRÜŞMESİ

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile Kosova Başbakanı Avdullah Hoti, geçen hafta Beyaz Saray'da devam eden müzakerelerin sonucunda, Oval Ofis'te Trump'ın katılımıyla düzenlenen törende 'ekonomik normalleşme' anlaşmasına imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (24)

ATILLA TÜRK:

bu hali bana eceviti hatirlatti bir zamanlar neydi o günler Chp nin amerikadaki hazirol duruslarini nasil unutalim

21
20
yanıtYanıtla
SADE VATANDAŞ:

Ne alakası var gözüm Chp nİn başında Ecevİt mİ vardı hem en son Chp ne zaman İktİdar dı?!?makat kılı olucam diye saçmalama. ''APTALLIK yapma ''diyen Trump a sesini çıkartamayana ne diyelim?neden sessiz ?acaba neden?desene bu Başkan level atlattı bize rezilliğin son perdesi en azından Ecevit HIRSIZ değildi, bütün dünya biliyor nedenini çok yakında hepsi ortaya saçılacak tüyü bitmemiş yetimlerden çaldıkları son sözüm ben herhangi bir partili değilim SAĞIR SULTANIM. . . .

yanıt0
yanıt0
Rusya:

Rusya İran emperyalist iki güç . . . anamızı ağlattılar Türkiyeyi ele geçirdiler. . adamlar ne derse yapmak zorundayız . bağımsızlık için tekrar savaş vermek gerekecek. .

2
23
yanıtYanıtla
tekalifi milliye:

Devlet veya yeni kuvayı milliyeciler çünkü devlet emperyalistlerin kontrolü altında Atatürkün yaptığı gibi tekalifi milliye yayınlamalı . Halkın parasına malına belli oranlarda istemeli. 7 düvelle savaşırkan milli olmayan vatan hainidir. Rusya İran Çin gib ülklerin esaretinde bağımsızlık olmaz . Türkiyenin ordularına girilmiş tüm tersaneler zaptedilmiş türk halkının ekonomisi çökertilmiş halk fakr u zaruret içini düşmüş. Bu durum alrında birinci vazifemiz Türk bağımsızlığını korumaktır

yanıt2
yanıt4
Türkiye:

Ele geçen tek şey sizin boş beyinleriniz tc tarihinde hiç bukadar bağımsız olmadı provakasyon yapmayın

yanıt2
yanıt0
Tekin:

Bu kadın hem zeki hem de çok güzel. .

16
2
yanıtYanıtla
Fatih:

Bir zamanlar ki Türkiyeyi gördüm sanki, sorguya çekilir gibi. . . . Malum zihniyetin sayesinde bize de aynı muameleleri yapıyorlardı. . .

11
5
yanıtYanıtla
Vatandaş Osman:

Az bile söylemiş Ülkesinin onurunu çiğneten Sırp Cumhurbaşkanı için.

10
1
yanıtYanıtla
ruslar:

ruslar da bizimkiler için s400ü ister pattes taşıyın ister alın ister kıçınıza sokun gibilerinden laf etti 60 kiiyi de şehit etti idlibte onurlu Türkleri göremedik . 6. filoya defolun çektik diye övünen iki yüzlü rus hayranı solcular kıçların arasını başını sıkıştırdı . . . . eee ne olacak şimdii. Hani milli menfaat düşmanlık sadece solcu olunca amerikaya mı çalışıyor . .

yanıt0
yanıt2
rusya alayını ortada bıraktı:

biraz tarih oku , romanya, cekoslavakya, polonya, bulgaristan parayla sattığı doğu almanya , onurdan bahsedecek son ülke bunlar

yanıt1
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title