Haberler

Rulomatik, otomatlarını 100 ülkede hizmete sunmayı hedefliyor

Güncelleme:

Bursa merkezli otomat üreticisi Rulomatik, artık yiyecek ve içecek otomatlarının yanı sıra tek kullanımlık araç kurulama havlusu gibi çeşitli ihtiyaçları karşılamaya yönelik otomatlar üretiyor. Şirket, uluslararası patentlere sahip satış otomatları ve tek kullanımlık ürünleriyle dikkat çekiyor ve iş birliği yaparak büyümeyi tercih ediyor. Hedefleri arasında 100 ülkede hizmet vermek de bulunuyor.

p>Otomatların eskiden AVM gibi alanlarda görülen ve genelde yiyecek, içecek aldığımız makineler olduğu söyleyen Bursa merkezli otomat üreticisi Rulomatik'in Küresel Genişleme Yöneticisi Sinan Demir, "Bugün geldiğimiz noktada bu anlayış değişti. Şirket olarak tek kullanımlık araç kurulama havlusu gibi çeşitli ihtiyaçları karşılamaya yönelik otomatlar üretiyoruz. Hedefimiz en kısa sürede 100 ülkede hizmet verecek kapasiteye ulaşmak" dedi.

Sektörde iş birliği içinde büyümeyi tercih ettiklerini söyleyen Rulomatik Küresel Genişleme Yöneticisi Sinan Demir, "Uluslararası patentlere sahip satış otomatları ve tek kullanımlık ürünlerimizle satış otomatı sektöründe dikkat çekiyoruz. Elbette başarımız sadece üretim kapasitemizden kaynaklanmıyor ve kazan-kazan ilkemize kadar uzanıyor. Ülke distribütörleri ve bölge bayileriyle kazanç paylaşımı yoluyla büyümeyi tercih ediyoruz. Bu iş birlikleriyle ürünlerimizi farklı pazarlara ulaştırıyoruz ve tüketicilere sürekli aynı kalitede ürünler sunabiliyoruz. Ayrıca, sürdürdüğümüz ekonomik fiyat politikası da başarımızın bir diğer unsuru. Paydaşlarımıza kaliteli ürünler tedarik etmenin yanı sıra, bu ürünleri direk üretim maliyetine yakın fiyatlarla satın alma olanağı tanıyoruz. Bayiler ve tüketiciler arasında güçlü bir dayanışma ağı oluşturuyoruz" diye konuştu.

"PEK ÇOK ÜLKEYE DİSTRİBÜTÖRLÜKLER VERECEĞİZ"

Globalde büyüme stratejilerine dair bilgi veren Demir, "Araba kurulama havlusu veren satış otomatı, kullanıcıların araçlarını kurulamalarını sağlamak için gelişmiş teknolojilere sahip bir otomat. Otomatta bulunan özel sensörler, araç boyutunu algılayarak kullanıcılara doğru miktarda havlu veriyor. Kullanıcılar, otomata ödeme yaparak tek kullanımlık mikrofiber havlularını alabilir ve araçlarını hızlı bir şekilde kurulayabilir. Şu an tek kullanımlık araba kurulama havlusu veren satış otomatımızı uluslararası arenada yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyor ve ülkelerden gelen distribütörlük taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Dünyanın pek çok ülkesine distribütörlükler ve bayilikler vereceğiz. 2024 yılının ilk çeyreği itibariyle hedefimiz, ABD, Avustralya, Kanada ve Kuzey Avrupa gibi bölgelerde Rulomatik araba kurulama havlusu sunan 5 bin adetlik kapsamlı bir satış otomatı filosunu faaliyete geçirmektir" dedi.

"GÜNLÜK ORTALAMA 500 BİN HAVLU SATIYORUZ"

Önümüzdeki dönemde ulaşmayı hedefledikleri noktayı 100 ülke olarak vurgulayan Demir, "Bugün 30'dan fazla ülkede 9 bin 840 adeti Rulomatik satış otomatımızla sürücülerimizin kurulama havlusu ihtiyacını 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde karşılıyoruz. Günlük ortalama 500 bin havlu satıyoruz. Hedefimiz en kısa sürede 100 ülkede hizmet verecek kapasiteye ulaşmak. Bunu da mevcut paydaşlarımız ve bize katılacak yeni bayilerimizle başaracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Teknoloji

Bursa Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title