Haberler

Batman'da bir ilk! İnternet medyasının kalbi Haberler.com'un da yer aldığı konferansta atacak

Güncelleme:

Batman Valiliği, Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı'na ev sahipliği yaparak Batman'da bir ilke imza atıyor. Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği'ne (TİGAD) bağlı 81 ilden gazete sahiplerinin de katılacağı programın moderatörlüğünü Haberler.com ve Sondakika.com medya kurumunun Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur yapacak. Programa Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur da katılacak.

Batman Valiliği, Türkiye'nin en güçlü internet haber sitelerinin sahipleri ve CEO'larını Batman'da bir araya getiriyor.

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği'ne (TİGAD) bağlı 81 ilden gazete sahiplerinin de katılacağı programa Haberler.com ve Sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel katılacak.

MODERATÖRLÜĞÜ EKREM TEYMUR YAPACAK

Yeni Nesil Gazetecilik Konferansı'nın moderatörlüğünü ise Haberler.com ve Sondakika.com medya kurumunun Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur yapacak.

İnternet medyası Batman'da bir araya geliyor! Haberler.com'un da yer aldığı konferansta yeni nesil gazetecilik ele alınacak

MEDYANIN TANINAN SİMALARI ORADA OLACAK

Akit Medya'yı temsilen Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Zekeriya Say, Akit TV Haber Müdürü Uğurcan Gökçe, Kanal 7 Haber Sunucusu Meryem Nas Mercan, İHA İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Ülke TV Haber Sunucusu Gözde Özyürek ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Aslı Köseoğlu'nun da konuşmacı olarak yer alacağı program, 24 Mayıs cuma günü saat 10.00'da Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Binası'nda gerçekleşecek.

BATMAN GAZETECİLERE TANITILACAK

Batman Valiliği'nin ev sahipliğinde, Batman İl Özel İdaresi, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkıları ile gerçekleşecek olan programa katılacak gazeteciler, Batman'ın tarihi ve kültürel yerlerini gezecek. Batman Şehit Şenay Aybüke Kütüphanesi, Mor Kiryakus Manastırı, Hasankeyf ve Arkeopark ile Raman Petrol Kuyusu'nu ziyaret edecek olan gazetecilere yöresel yemekler ve lezzetlerden tandır ekmeği, sumak şerbeti, Sason çileği ve danuk ikramları yapılacak. Batman'da özel röportaj ve haber çalışması yapacak olan gazeteciler cumartesi günü şehirden ayrılacak.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Cengiz Ekrem Teymur Batman Valiliği Bedia Teymur Türkiye Batman Medya Eğitim Teknoloji Yaşam Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

title