Haberler

    Ifa 2012: Dünya Dizileri Philips Smart Tv'lerde

    TP Vision pazara yeni sunacağı Philips Smart TV’ler için Fox International Channels ile bir içerik anlaşması yaptı. Yeni Philips Smart TV’lerin içerisinde yer alacak bir ...

    TP Vision pazara yeni sunacağı Philips Smart TV'ler için Fox International Channels ile bir içerik anlaşması yaptı. Yeni Philips Smart TV'lerin içerisinde yer alacak bir aplikasyon sayesinde FIC kanallarında yayınlanan ve dünyada fenomen haline gelmiş programlar Türk izleyicisiyle de buluşacak.

    Dünyada yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören FOX programları ve dizileri, Philips Smart TV'lerde hayata geçen Fox International Channels (FIC) uygulamasıyla Türk televizyon izleyicilerinin karşısına gelecek. Sadece Philips Smart TV' de yer alan  FIC uygulaması üzerinden seyredilebilecek programlar arasında The Walking Dead, The Listener, Master Chef, The Hour, Episodes, Homeland, American Horror Story ve Elementary gibi yayınlandığı ülkelerde fırtınalar koparan yapımlar yer alıyor. Uygulamaya önümüzdeki dönem yeni içerikler de eklenecek, Philips Smart TV sürprizleriyle kullanıcılarının televizyon izleme deneyimine keyif katmaya devam edecek.

    Bu diziler Türkiye'de de kendi tutkunlarını yaratacak

    Fox International Channels'a ait Foxlife, FX ve Foxcrime kanallarında yayınlanan bazı diziler TV'nin içinde bulunan bu aplikasyon sayesinde kullanıcılara açık olacak. FIC uygulamasında usta yönetmenlerin yönettiği ve dünyaca ünlü yıldızların başrolünde oynadığı dizilerin yanı sıra dikkat çekici programlar yer alıyor. Modern bir Sherlock Holmes hikayesini konu alan, başrolünü Jonny Lee Miller ve Lucy Liu'nun paylaştığı Elementary dizisine sponsor olan Philips Smart TV, aynı zamanda The Walking Dead, The Listener, MasterChef, The Hour ve Episodes dizilerinin de ilk sezonlarını yayınlama hakkına sahip oldu.

    The Walking Dead: ABD Televizyonlarının fenomen dizisi iki sezondur izlenme rekorları kırıyor. Dizi 7 kez Emmy ödüllerine aday gösterilmiş bir dizi.

    The Listener: Özellikle Kanada ve İtalya'da büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncularından biri Türk aktör Enis Esmer.

    Master Chef: Dünya çapında bir diğer fenomen hale gelmiş bir dizi daha. Şovun esas ismi ise dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay.

    The Hour: En iyi Aktör ve En iyi Aktrist dallarında Emmy ve Golden Globe ödüllü bir dizi film serisi.

    Episodes: 4 Emmy ve Golden Globe ödüllü Matt LeBlanc'ın başrolünde oynadığı ABD'nin en iyi komedi dizilerinden biri.

    Homeland:   ABD Başkanı  Barack Obama'nın da "favori TV programım dediği" Clarie Danis'li dizi.

    American Horror Story: Glee ve NipTuck'un yapımcısı Ryan Murphy'den yeni bir şaheser. Jessica Lange başrolde, Maroon 5'ın solisti Adam Levine de serinin ikinci sezonunda oynayacak.

    Elementary: Ünlü aktrist Lucy Liu ve Jonny Lee Miller'ın başrolünde olduğu bir Sherlock Holmes öyküsünün modern zamanlar uyarlaması.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    The Walking Dead Homeland Philips Fox Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title