Haberler

Facebook Messenger'a Büyük Güncelleme

Güncelleme:

Meta, Messenger uygulamasına tarihinin en büyük iyileştirme güncellemesini yayınladı. Uçtan uca şifreleme, mesaj düzeltme, kaybolan mesaj gönderme gibi birçok yeni özellik eklendi.

Meta, 2011 yılında piyasaya sunduğu Messenger uygulamasına tarihinin en büyük iyileştirme güncellemesini yayınladı. Facebook Messenger, varsayılan olarak uçtan uca şifreleme, mesaj düzeltme, kaybolan mesaj gönderme, yeni okundu bilgisi kontrolü, HD fotoğraf ve video gönderme, gelişmiş sesli mesajlaşma gibi bir dizi yeni özelliğe kavuştu. Gelin yeni özelliklere detaylı olarak bakalım.

Uçtan uca şifrelenmiş mesajlar

Facebook Messenger 2016 yılından beri uçtan uca şifrelemeyi zaten destekliyordu. Ancak bunun için Ayarlar bölümüne girip sizin bu seçeneği aktif hale getirmeniz gerekiyordu. Yeni güncelleme ile birlikte uçtan uca şifrelenmiş mesaj gönderme özelliği varsayılan hale geldi. Uçtan uca şifrelenmiş mesajlarınız, mesaj bildirmeyi seçmediğiniz sürece Meta dahil hiç kimse tarafından görülemez.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title