Haberler

Elon Musk, Twitter'a "geçici" yeni sınırlar getirdi! Mavi tiki olmayanlar günlük 600 tweet görüntüleyebilecek

Güncelleme:

Twitter'ın sahibi Elon Musk, yoğun kullanım ve spam aktivitelerini gerekçe göstererek platformda geçici yeni sınırlar çizdi. Buna göre doğrulanmış hesaplar günde en fazla 6000 paylaşım görebilecek. Doğrulanmamış hesaplar için ise bu sayı 600'le sınırlı olacak. Gelen tepkilerin ardından Elon Musk, bu sayıların yakında 800 ve 8000'e çıkarılacağını söyledi. Daha fazla tweet görebilmek için para ödemek zorunda olan kullanıcılar tepkilerini Elon Musk'a yöneltmiş durumda.

Twitter'da Elon Musk'ın açıkladığı yeni geçici kurallar kullanıcıların tepkisini çekti. Buna göre yeni sistemde doğrulanmış hesaplar günde en fazla 6000 paylaşım görebilecek. Doğrulanmamış hesaplar ise bu sayı 600'le sınırlı olacak. Daha fazla tweet görebilmek için para ödemek zorunda olan kullanıcılar tepkilerini Elon Musk'a yöneltmiş durumda.

ELON MUSK'TAN TARTIŞMA YARATAN KARAR

Geçtiğimiz yıl Twitter'ı satın alan Elon Musk, Twitter Blue sistemini getirmişti. Bu sistemle mavi tiki olan kullanıcılar, daha uzun tweetler atabilme ve tweet düzenleme gibi avantajlara sahip olabiliyorlar.

Twitter'de bugün yaşanan "kullanım limiti aşıldı" hatası nedeniyle kullanıcılar platforma erişim sıkıntısı yaşarken, Elon Musk'tan çok tartışılacak bir duyuru geldi. Musk, "Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebilecek." dedi.

Elon Musk, Twitter'a 'geçici' yeni sınırlar getirdi! Mavi tiki olmayanlar günlük 600 tweet görüntüleyecebilecek

TEPKİLER SONRASI SAYILARI ARTIRDI

Twitter'ın kararına sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi. Bir paylaşım daha yapan Musk, limitlerin yakında onaylanmamış kullanıcılar için 800, onaylı olanlar için 8000 ve yeni hesaplar için 400'e çıkarılacağını duyurdu.

Elon Musk, Twitter'a 'geçici' yeni sınırlar getirdi! Mavi tiki olmayanlar günlük 600 tweet görüntüleyecebilecek

DAHA FAZLA TWEET GÖRMEK İÇİN PARA ÖDEMEK GEREKİYOR

Twitter'da doğrulanmış hesap olabilmek için mavi tık almak isteyenler aylık 150 TL ödüyor. Yıllık ücret ise 1560 TL olarak belirlenmiş. Daha fazla tweet görüntülemek için daha fazla para ödemek istemeyen kullanıcılar Elon Musk'a tepkili.

Elon Musk, Twitter'a 'geçici' yeni sınırlar getirdi! Mavi tiki olmayanlar günlük 600 tweet görüntüleyecebilecek

Haberler.com / Emre İliksiz - Teknoloji

Elon Musk Twitter Spam Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (5)

emmi:

Parayı veren düdüğü çalar.!belki aylak aylak tüm gün ekrana bakan sayısı azalır

2
0
yanıtYanıtla
Vatandasin Biri:

Bu demektir ki herseye zam gelecek. Asgari ucrete gelen zamlar da eridi.hersey eridi. Hele kur korumasindan faydalananlar bizlerden alinan vergilerle kose oldu.. Zengin daha zengin,fakir daha fakir oldu. Kur koruma sistemini hala neden bitirmiyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Niye telefon isteniyor ne alaka ? Cep telefonlarınızı vermeyin çok kötü günler geliyor yapmayı planladıklarını bilseniz inanmazdınız.

0
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bu adamı tokatlamanın bedeli kaç Dolar ise ben veririm vallaaaa....

0
0
yanıtYanıtla
tolga ERSOY ERSOY:

parası olan olmayan belli olsun diyor adam bunda gocunacak ne var o kadar para basmış twittere almış bundan doğal bir şey olamaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title