Haberler

Dünyanın gözü Apple'ın yarınki etkinliğinde! İşte ilk kez görücüye çıkacak ürünlerin listesi

Güncelleme:

Dünya nefesini tuttu ve Apple'ın yarın düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı yeni ürünlere kilitlendi. Apple'ın yarınki lansmanında iPhone 15 ailesinin üyeleri iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ilk kez görücüye çıkacak. Yeni bir iPad'in tanıtılmasının beklenmediği etkinlikte Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 olmak üzere yeni Apple Watch ürünlerini de ilk kez göreceğiz. İşte yarın tanıtımı yapılacak yeni ürünlerin tam listesi.

Apple'ın yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğe sadece bir gün kaldı. Tüm Apple hayranlarının heyecanla beklediği 12 Eylül 2023 tarihli etkinliğe saatler kala tekrar bir hafızalarımızı tazeleyelim isterseniz. Apple 12 Eylül yani yarın hangi ürünleri tanıtacak? İşte detayları ile Apple'ın tanıtacağı ürünlerin tam listesi karşınızda.

İŞTE APPLE'IN TANITACAĞI YENİ ÜRÜNLERİN LİSTESİ

12 Eylül 2023 Apple'ın tanıtacağı ürünler tam liste! Sizler için detayları ile birlikte Apple'ın yarın tanıtımını yapacağı ürünleri listeledik.

1- iPhone

En başta en çok merak edileni vererek başlayalım istedik. Apple'ın merakla beklenen yeni serisi iPhone 15 tanıtımı yarın yapılacak. iPhone 14 serisi ile değişen birçok yeni özelliğin gelişmiş hallerini göreceğimiz iPhone 15 serisi birçok kullanıcıyı heyecanlandırıyor. iPhone 15 ailesi üyeleri ise şöyle olacak:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max

2- iPad

12 Eylül 2023 tarihinde yeni bir iPad beklentisi gözükmüyor. Apple tarafından yapılan açıklamalarda yeni iPad Pro modelinin 2024 yılında tanıtılacağı belirtildi. Fakat bir ihtimal daha var. Bu etkinlikte veya Ekim ayındaki bir başka etkinlikte yeni iPad Mini modelini raflarda görebiliriz.

3- Apple Watch

iPhone satın alırken yanında "Acaba alsam mı?" diye sizi düşündürecek 2 ürün var. Biri şüphesiz AirPods modelleri diğeri ise Apple Watch'lar. 12 Eylül etkinliğinde Apple Watch sevenleri mutlu edecek bir haberimiz var. Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 olmak üzere yeni Apple Watch ürünlerini piyasaya sürecek.

4- Mac ve MacBook

Yeni Mac ürünleri konusunda bir kıtlık ile karşı karşıyayız. Fakat sadece bu etkinlik için zira önümüzdeki Ekim ve Kasım ayı itibariyle 13 inç MacBook Air, 13 inç MacBook Pro ve 24 inç iMac'in de bulunduğu yeni M3 Mac'ler piyasaya sürülecek. Ardından 2024 yılında M3 Pro ve M3 Max işlemcili 14 ve 16 inçlik Macbook Pro'lar Apple Store raflarındaki yerini alacak.

5- AirPods

AirPods tarafındaysa yeni bir model maalesef göremeyeceğiz. Bir umut Apple kullanıcılarına sürpriz yaparak yeni AirPods Max modelini gösterebilir. Fakat onun dışında sadece USB-C formatına uygun yeni bir AirPods şarj kutusu göreceğiz.

6- Yeni ürünler yeni aksesuarlar!

Tabi tahmin edeceğiniz üzere yeni iPhone Serileri beraberinde yeni aksesuarlar getirir. Etkinliğin sonuna doğru yeni MagSafe powerbankler, MagSafe uyumlu yeni kılıflar ve daha fazla aksesuar görebiliriz. Bunların yanında Apple yeni şarj stantları gibi ürünleri de aksesuar ailesine ekleyebilir.

Hatırlatmakta fayda konu Apple olduğunda sürprizlere açık olmak gerekiyor. En son yapılan Apple etkinliğinde "one last thing" yazısının hemen arkasından Vision Pro'nun tanıtımını izlemiştik. Buna benzer sürprizler de Apple tarafından yapılabilir. Etkinlik yarın yani 12 Eylül 2023 tarihinde yapılacak. Konuyla ilgili Sihirli Elma kanalımızda yer alan "Salı günü Apple Etkinliği'nde hangi cihazlar tanıtılacak?" videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Watch Dünya Apple İpad Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title