Haberler

    Apple, 8. İtunes Festivali'ni Duyurdu

    Yeni etkinliğin yeri ve zamanı belli oldu.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple, 8. iTunes Festivali'nin Londra'da olacağını açıkladı. Eylül ayı boyunca düzenlenecek olan etkinlikte 30 gün boyunca The Roundhouse'ta konser verilecek. Bu seneki festivalde Blondie, Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, David Guetta, Calvin Harris'in içinde olduğu daha birçok sanatçı ve grup sahne alacak.



    Apple'ın İnternet Yazılımı ve Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue yaptığı açıklamada; Roundhouse'ta canlı performansların olacağını, ancak konserlerin ücretsiz olarak tüm dünyada izlenebileceğini belirtti. Geçmiş yıllarda olduğu gibi konserler için biletler iTunes'un piyango sisteminde olacak. Etkinlik Apple TV, özel iOS uygulaması ve iTunes masaüstü üzerinden yayınlanacak. Yüksek ihtimalle iOS 8 için iTunes Festival uygulaması da güncellenecektir.


    Geçtiğimiz sene yine Londra'da düzenlenen iTunes Festivali'nde Justin Timberlake, Thirty Seconds to Mars, Jack Johnson, Jessie J. gibi sanatçılar yer almıştı.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Londra Eylül Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title