Haberler

Tavşanlı Kızılay Şube Başkanı Serdaroğlu'ndan Rektör Uysal'a ziyaret

Güncelleme:

Tavşanlı Kızılay Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Mümtaz Serdaroğlu'na DPÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmet Çelik eşlik etti.

Görüşmede Rektör Uysal, 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulan Kızılay'ın, kurulduğu tarihten itibaren savaşta ve barışta ülkemizin sıkıntılı günlerinde varlığını göstererek insanlığa çok büyük katkılar sunduğunu belirterek Kızılay Tavşanlı Şubesi özelinde tüm Kızılay teşkilatına ve Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Çelik'e teşekkür etti.

Serdaroğlu'da Türkiye'de ve dünyada, insani yardım hizmetlerinde aktif faaliyet gösteren ve insanların en zor anlarında barınma, yemek ve sağlık gibi ihtiyaçlarına destek sağlayan Kızılay teşkilatı adına Rektör Uysal ve öğretim üyesi Çelik'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Görüşme sonunda Rektör, tasarımı İsmet Çelik başkanlığında Makine Mühendisliği bölümü tarafından yapılan ve Üniversitenin, Kızılay'ın çalışmalarına ve tanıtımlarına katkı sağlamak amacıyla Kızılay ile iş birliği içinde ürettiği kumbara özelliği de olan nostaljik Kızılay çadırı maketinin ilk örneğini Tavşanlı Kızılay Şube Başkanı Serdaroğlu'na sundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Kızılay Kütahya Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title