Haberler

Tarzan Efsanesi "The Legend Of Tarzan"

Güncelleme:

8 Temmuz'da 2D, 3D, IMAX 3D, Türkçe Altyazılı ve Türkçe Dublajlı Seçenekleriyle Sinemalarda.

Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures aksiyon macera "The Legend of Tarzan/Tarzan Efsanesi"ni sunar. Edgar Rice Burroughs'un yarattığı efsanevi karakteri Alexander Skarsgård ("Diary of a Teenage Girl", HBO yapımı "True Blood") canlandırıyor.

Filmde, ayrıca, Oscar adayı Samuel L. Jackson ("Pulp Fiction", "Captain America" filmleri), Margot Robbie ("The Wolf of Wall Street", yakında gösterime girecek olan "Suicide Squad"), Oscar adayı Djimon Hounsou ("Blood Diamond", "Gladiator"), Oscar ödüllü Jim Broadbent ("Iris"), ve iki Oscar sahibi Christoph Waltz ("Inglourious Basterds", "Django Unchained") rol alıyor.

Bir zamanlar Tarzan olarak bilinen adamın, yanında sevgili Jane'iyle birlikte Afrika cangıllarını geride bırakıp Greystoke Lordu John Clayton (Skarsgård) olarak medeniyette yaşamaya başlamasının üzerinden yıllar geçmiştir. Şimdi parlamentonun ticari ataşesi olarak görev almak üzere Kongo'ya davet edilmiştir. Ancak, Belçika Kralı'nın elçisi Leon Rom'un (Waltz) planladığı ölümcül bir açgözlülük ve intikam oyununda piyon olduğundan habersizdir. Ne var ki, bu ölümcül komplonun ardındakiler nasıl bir şeyi serbest bırakmak üzere olduklarını hiç bilmemektedirler.

David Yates (son dört "Harry Potter" filmi, yakında gösterime girecek olan "Fantastic Beasts and Where to Find Them") "The Legend of Tarzan"ın yönetmenliğini gerçekleştirdi. Senaryosunu ve hikayesini Adam Cozad ve Craig Brewer'ın kaleme aldığı film, Edgar Rice Burroughs'un yarattığı Tarzan hikayelerine dayanıyor. Efsanevi yapımcı Jerry Weintraub ("Behind the Candelabra", "Ocean's" üçlemesi) bu görevi David Barron ("Harry Potter" filmleri, "Cinderella"), Alan Riche ("Southpaw") ve Tony Ludwig ("Starsky & Hutch") ile birlikte üstlendi. Filmin yönetici yapımcılığını ise Susan Ekins, Nikolas Korda, Keith Goldberg, David Yates, Mike Richardson ve Bruce Berman gerçekleştirdi.

"The Legend of Tarzan/Tarzan Efsanesi"nin kamera arkası yaratıcı ekibi; görüntü yönetiminde Henry Braham ("The Golden Compass", yakında gösterime girecek olan "Guardians of the Galaxy Vol. 2"), yapım tasarımında Oscar ödüllü Stuart Craig ("Dangerous Liaisons", "The English Patient", "Harry Potter" filmleri), kurguda Mark Day ("Harry Potter and the Deathly Hallows, 1. & 2. Bölüm") ve kostüm tasarımında Oscar adayı Ruth Myers'dan oluşuyor ("Emma", "Unknown"). Filmin müziği Rupert Gregson-Williams'ın ("Grown Ups") imzasını taşıyor.

"The Legend of Tarzan/Tarzan Efsanesi"nin çekimleri Leavesden'deki Warner Bros. Stüdyolarının yanı sıra, Afrika ülkesi Gabon'da, İtalyan Dolomitlerinde ve Birleşik Krallığın çeşitli yerlerinde yapıldı.

Warner Bros. Pictures ve Village Roadshow Pictures; RatPac-Dune Entertainment işbirliğiyle, bir Jerry Weintraub, Riche/Ludwig Production ve Beaglepug yapımı olan David Yates filmi "The Legend of Tarzan/Tarzan Efsanesi"ni sunar. Filmin dağıtımını sinema salonları ve IMAX'lara 2D ve 3D olarak bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures, seçili bölgelerde ise Village Roadshow Pictures gerçekleştirecek...(yapım bilgilerinin devamı ektedir.)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pulp Fiction Warner Bros Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title