Haberler

Taliban'ın infazı tüyler ürpertti! Askerin başını kesip kutlama yaptılar

Güncelleme:

Afganistan'da kontrolü ele geçiren ve yeni hükümet açıklayan Taliban, infazlarına devam ediyor. Örgüt teslim olan bir Afgan askerinin başını kestikten sonra kutlama yaptı. O anlar objektiflere yansıdı.

Afganistan'da hızlı bir şekilde ilerleyip yönetimi ele geçirdikten sonra yeni hükümetlerini ilan eden ve başbakanlık görevine Hasan Akhund'u getiren Taliban, günler süren çatışmalar sonucunda Pençşir'i de ele geçirdi. Örgüt, bu bölgede teslim olan bir askeri infaz ederken, başka bir görüntüde ise bir askerin kesik başıyla kutlama yaptı.

Taliban'ın infazı tüyler ürpertti! Askerin başını kesip kutlama yaptılar

AHMET MESUT VE SALİH'TEN HABER ALINAMIYOR

Kabil'in düşmesiyle hakimiyet kuramadığı Pencşir vilayetine yönelen Taliban, ABD ve diğer koalisyon güçlerinin çekilmesiyle birlikte sarp vadiye hücum etti. Kısa süre içinde Pencşir'in merkezine Taliban bayrağı dikildi, direnişi organize eden Ahmed Mesud ve eski cumhurbaşkanı yardımcısı Emrullah Salih'ten ise haber alınamıyor.

Taliban'ın infazı tüyler ürpertti! Askerin başını kesip kutlama yaptılar

TESLİM OLAN ASKERİ İNFAZ ETTİLER

Taliban'a yakın sosyal medya hesapları, bugün Pencşir'de teslim olan bir askerin infaz edildiği görüntüleri paylaştı. Militanların, yol kenarına sürükledikleri askere defalarca ateş açtığı görüldü.

Yerel medya, söz konusu videoda bir sivilin de yer aldığını ve kimlik kartının gösterildiğini aktarıyor. Görüntüde sivilin kaderinin ne olduğu bulunmuyor.

Taliban'ın infazı tüyler ürpertti! Askerin başını kesip kutlama yaptılar

ÖZEL SOHBET ODALARINA PAYLAŞTILAR

Washington Examiner ise Taliban'ın özel sohbet odalarından birinde tüyler ürperten bir video paylaşıldığını bildiriyor. Ne zaman kaydedildiği bilinmeyen video, 30 saniye sürüyor.

ASKERİN BAŞINI KESİP KUTLAMA YAPTILAR

Kayıtta bir grup Taliban militanının bir Afgan ordusu askerinin başını kesip ellerinde tutarak şarkı söylediği ve kutlama yaptığı görülüyor. Askerin başı kesilirken diğer militanlar da silah doğrultmuş halde bekliyordu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Afganistan Pençşir Kabil Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Turgut Aydın:

Birde TÜRK halkından yardım istiyorlarrr insan müsvetdesi dahi olamazsınızzz

96
38
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Başını kör bıçakla kesmediler inşallah bunlar şeytan ne islamı

16
5
yanıtYanıtla
Yusuf Kuşçu:

Müsluman guven duyulan emin olunan demek. Sozde genel af ilan ediyorsun sonra kelle kesiyorsun. Maksadiniz seriat ise peygamber efendimizin esir aldigi musriklere ozellikle dikkat musriklere ne yaptigini irdeleyin biraz belki utanirsiniz. Guzel dinimizi ne hallere getirdiniz yazik.

12
6
yanıtYanıtla
vatandaş :

tiplere bak. türkiye bu ülke ile tüm iletişimini kesmelidir. ülke olarak dahi tanımamalıdır. teslim olmuş askere yaptıklarına bak. bunlar mı ülke olup ta ülke yönetecek. bunlardan olsa olsa terörist olur başka bir halt olmaz böcek beyinliler.

10
7
yanıtYanıtla
murat karabüber:

Neden bu islam altinda olanlardan yarisi rahat denilebilir böyle kafa kesmeye merakli kurani kerimde bu tarz seyleri yapmak gec dusunmek dahi gunah acaba nerede yanlış var kurandami islamiyettemi muslumanliktami yoksa muslumanligi kabul eden irktami bir bozukluk var bir sey yanlis ama ne bence genetik bir irk bozuklugu araplari muslumanliktan cikarakcaksin hakeden insan musluman olacak her dogan Müslüman dogar yanlis bence bu dine islamiyete hakaret bence

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title