Haberler

Taksim'de kadınlara karanfil sürprizi, KADES tanıtıldı

Güncelleme:

Taksim'de kadınlara karanfil sürprizi, KADES tanıtıldı Polis ekipleri, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil hediye ederek, KADES uygulamasını anlattı Taksim'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri, 8 Mart Dünya Kadınlar...

Taksim'de kadınlara karanfil sürprizi, KADES tanıtıldı

Polis ekipleri, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil hediye ederek, KADES uygulamasını anlattı

İSTANBUL - Taksim'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil dağıttı, KADES uygulamasını tanıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İstiklal Caddesi ve Taksim Meydan'da kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve kadına şiddetin önlenmesini sağlamak amacıyla kadınlara karanfil dağıtarak Kadınlar Günü'nü kutladı ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Uygulamaya katılan kadınlardan Rüveyda Alim, "Bugünün diğer günlerden hiçbir farkı yok. Bugün güzel çiçek verildi evet çok güzel. Bir gün değil her gün Kadınlar Günü olmalı. Ülkemizde kadınlara her gün değer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bugün çok güzel bir gün çiçekler alıyoruz mutlu olduk. Ama kalan 364 gün de korkmamamız lazım" diye konuştu.

" Kadınların bir kere de olsa herkes tarafından anılması çok güzel bir şey"

Polis ekiplerinden çiçek alınca duygulanan Özlem Yılmaz ise," Biraz duygulandım. Çok güzel bir şey. Kadınların bir kere de olsa herkes tarafından anılması çok güzel bir şey. Bugün böyle bir incelik göstermeleri çok önemli ve çok güzel bir şey. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder" dedi.

Öte yandan polis ekipleri, çalışan kadın basın mensuplarının da Kadınlar Günü'nü kutlayarak onlara karanfil verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kadınlar Günü Taksim KADES Genel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title