Haberler

Survivor'da Her Şey Sil Baştan! Acun Ilıcalı Yeni Takımları Açıkladı

Acun Ilıcalı, yeni formatta takım isimlerinin artık Ünlüler ve Gönüllüler olacağını, yarışmanın yeni adının ise Survivor 2018 All Star olarak değiştiğini duyurdu.

Survivor tarihinde bir ilk olan gelişmeyi Acun Ilıcalı duyurmuştu. Yeni sezonda 7 dokunulmazlık oyunun 6'sı kaybeden Gönüllüler takımının, All Star karşısında güçsüz kalması nedeniyle Acun Medya ekibi radikal bir değişikliğe gitti.

ACUN ILICALI YENİ TAKIMLARI AÇIKLADI

Survivor'da ilk baştaki All Star kadrosundan 11 yarışmacı iki ayrı takıma bölündü. Ilıcalı, "All Star ve Gönüllüler konsepti artık bitti. Bu konsepti All Star kazandı. Şimdi artık yeni bir Survivor başlıyor" demişti. Ilıcalı, Pazartesi akşamı yayınlanan eleme konseyinde, adaya veda eden ismin açıklanmasından sonra yeni takımları duyurdu.

"BİR SAATTE 25 BİN MESAJ GELDİ"

Survivor'da yeni takımların açıklandığı konseyde konuşan Acun Ilıcalı, "Siz bu kararı açıkladıktan sonra çok ilginç bir gün yaşadınız. Ben de hayatımın en ilginç günlerinden birini geçirdim. Yeni konsepti açıkladıktan sonra Instagram'da hesabıma bir saatte 25 binden fazla yorum geldi. Seyircilerimizin bazıları bu değişikliği olumlu bulmazken, bazıları ise iyi olacağını yazdı" dedi.

Survivor'ın son bölümünde Acun Ilıcalı, yeni takımları açıkladı.

İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları:

"Eski takımlar bu akşam son defa eski takımlar olarak birlikte geceyi geçirecekler. Yarın sabah ise yeni takımlarınızla buluşacaksınız. İlk başlayan All Star'ı biri elendiği için 6'ya 5 olarak ayırdık. Gönüllüler takımında yarışacak olan 5 All Star'ı açıklıyorum. Birinci isim Hakan Hatipoğlu. İkinci isim Nagihan Karadere. Üçüncü All Star yarışmacısı Hilmi Cem İntepe oldu. Dördüncü isim Murat Ceylan. Ve son isim ise Damla Can oldu. Böylece Hakan, Nagihan, Hilmi Cem, Damla ve Murat Gönüllüler takımında yarışacaklar. Gönüller takımından aynı ekipte kalan 5 yarışmacı ise, Anıl, Cumali, Funda, Birsen ve Yağmur oldu.

All Star takımında kalan ünlü isimler ise, Ümit Karan, Sema, Turabi, Adem, Yiğit, Berna, Sahra, Elif, Merve Aydın oldu. Gönüllüler'den Mustafa Kemal de takım değiştirerek All Star'a geçti. Nagihan'dan başka eski ünlüler takımından başka ünlü bulunmamakta. Takım ismi olarak yine Gönüllüler olacaksınız. Diğer takımda eski Ünlüler'de yarışan isimler olduğu için adı Ünlüler takımı olacak."

İŞTE YENİ ÜNLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI

Eski adı All Star olan takımın adı artık Ünlüler olarak değişti. Ünlüler takımında Ümit Karan, Sema, Turabi, Adem, Yiğit, Berna, Sahra, Elif, Merve Aydın ve Mustafa Kemal olacak.

YENİ GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Gönüllüler takımına All Star'dan Damla, Murat, Hilmi Cem geldi. Nagihan, Hakan, Anıl, Cumali, Funda, Birsen ve Yağmur ise eski takımlarında kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Hilmi Cem Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (65)

ALİ:

nihat doğan adamın dibi ya keşke elenmeseydi ve gönüllülerrde yarışsaydı

1
17
yanıtYanıtla
Vatandaş:

nihat senmisin len :) başkası olmaz ahahahahha

yanıt9
yanıt0
Seren:

Acun ılıcalı baktı kavga olmuyor bu şekilde devam edecek büyük kavgalar olsun amaç bu zaten seyredilmek için

13
1
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

BU DA TUTMAYACAK VE 1 AY SONRA GALATASARAYDAN TOLGA CİĞERCİ GÖNÜLLLÜLERE, FENERDEN MEHMET TOPAL VE HASAN ALİ KALDIRIM ÜNLÜLERE. CİMNASTİK ÇİLERDENDE GÖKHAN GÖNÜL SIRF ADI GÖNÜL OLDUĞU İÇİN GÖNÜLLÜLERE ALINIR. BU YARIŞMANIN FİNALİDE 2023 DE ANCAK YAPILR. HEDEF 2023

10
1
yanıtYanıtla
GS:

YEDİGİNE İÇTİGİNE DİKKAT ET KARDEŞ

yanıt2
yanıt0
matau:

o dediklerin oturduğun yere bir sokar bir daha kıvıramazsın

yanıt2
yanıt1
OTURTAN BOĞA:

MATAU. BU KONUDAKİ TECRÜBELERİNİ AKTARMIŞSIN. SAĞOLASIN BEN ANLAMAM O İŞLERDEN. SEN DEVAM. . . .

yanıt1
yanıt0
TOPAL ŞEYTAN:

BİR DÜZİNE YANİ 12 SALAĞI TOPLAMIŞ ADAYA GETİRMİŞ ADINIDA GÖNÜLLÜLER KOYMUŞ. (SANKİ SAVAŞA GİDİYORLAR, GÖNÜLLÜLER NE DEMEKSE) KARŞILARINDADA USTA KURTLAR. BELKİ KAVGA NE ÇIKARDA REYTING YAPAR DEMİŞ AMA TIRT ÇIKINCA PROGRAM NAGİHANI HAKANI GÖNÜLLÜ YAPTILAR. YİNE TUTMADI DIŞARDAN ADAMLAR GELDİ YİNE OLMASI TAKIMLAR KARMA OLDU. YAZIYORUM AHA BURAYA 1 AYA KALMAZ YA TAKIMLAR GENE DEĞİŞİR YADA PATLADI GİTTİ SURVİVÖRDE ACUN 1. OLDU BİTİİİİ. . . .

yanıt2
yanıt0
H2SO4:

Hesabına 25 bin mesaj gelmiş ! Vallahi , bizler garip insanlarız . Şehitlerimize gelen mesajlar bunun yarısı bile değildir . Düşündürücü bir durum . .

8
2
yanıtYanıtla
corci:

iyi uykular Türkiyem

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title