Haberler

Sporun Buluşma Noktası Spor Show 2008 Fuarı Başlıyor

World Business Fairs (Wbf), Türkiye'de Gerçekleştireceği En Geniş Kapsamlı Spor Ekipmanları, Tesis ve Hizmetleri Fuarı "Spor Show 2008"i Dün Düzenlenen Bir Kokteylle Tanıttı.

World Business Fairs (WBF), Türkiye'de gerçekleştireceği en geniş kapsamlı spor ekipmanları, tesis ve hizmetleri fuarı "Spor Show 2008"i dün düzenlenen bir kokteylle tanıttı.

WBF'den yapılan açıklamaya göre, Spor Show 2008 fuarının tanıtıldığı geceye Fatih Terim, Metin Tekin ve Tanju Çolak gibi spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Gecede açıklamada bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bu tür çalışmaların Türk sporunu daha da ilerilere götürmeyi amaçladığını belirterek, "Bu tür tüm çalışmaları destekliyorum. İnanıyorum ki burada spor adına, gelecek adına çok önemli çalışmalar yapılacaktır. Tüm desteğimle yanınızdayım" dedi.

Gecede bir konuşma yapan World Business Fairs Genel Müdürü Özen Yetmişbir ise sporun, tüm dünyada ve Türkiye'de kamusal paylaşımı en yüksek olan faaliyetlerden biri olduğuna dikkat çekerek, "Birbirleri ile ortak hiçbir şeyi olmayan insanların konu spor olunca nasıl bir bütün olduklarını, dünya genelinde milyarlarca insanın herhangi bir spor müsabakasını izleyebilmek için saat farkı gözetmeden televizyon ya da bilgisayar başına geçtiğini, galibiyetler sonrası kazanılan bir kupanın insanları nasıl sokağa

döktüğünü biliyoruz. Spor sevgidir, spor dostluktur, spor kardeşliktir, Spor barıştır ve spor faaliyetlerin oluşturduğu ihtiyaçlar açısından düşünürsek, çok önemli boyutlarda bir ticarettir" diye konuştu.

29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği "Spor Show 2008" ile WBF, spor faaliyetleri için malzeme, alet, ekipman ve hizmet üreten, ithal eden tüm firmalar ile sporcu yetiştiren ve spor yapmaya imkan sağlayan tesisçiler, kulüpler ve federasyonların biraraya geldiği bir fuar gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Üst fuaye alanı bin 600 metrekare, alt fuaye alanı bin 200 metrekare, salon içi etkinlik alanı ise yaklaşık bin 500 metrekare olan fuarda net olarak

ise 9 bin 500 metrekare stant alanı bulunuyor. 16 bin metrekarelik brüt alan ile WBF bugüne kadar Türkiye'de gerçekleştirilecek olan en büyük spor fuarını hayata geçirmeyi hedefliyor.

Verilen bilgiye göre, fuarda, sportif amaçlı malzeme, araç-gereç, alet üretici ve ithalatçıları, sağlık hizmetleri, spor içecekleri, kamp ve tesisler, yaz okulları, spor kulüpleri, federasyonlar, spor oyunları ve organizasyon hizmeti veren kurumlar yer alacak. Fuar kapsamında öncelikli olarak popüler sporlar olan futbol, basketbol, voleybol, tenis, kayak, yüzme, su altı, dağcılık, fitness, yelken, bilardo, bisiklet, avcılık, buz pateni ve bunun yanı sıra alternatif sporlar olan golf, binicilik, satranç,

tracking, rafting, atletizm, boks, uzak doğu, yoga, eskrim, motor sporları, maket uçak ve planörler ile engelli sporların yer alması planlanıyor.

Temmuz 2007'de 1 milyon YTL sermaye ile kurulan WBF; fuar organizasyon, stant kiralama, fuar turizm, fuar reklam, fuar nakliye ve sektör danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteriyor ve müşterilerine uluslararası pazarlar hakkında bilgi ve birikimlerini aktarmak suretiyle, yönlendirme ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Fuar organizasyonları yapan bir kurum olmakla birlikte, küreselleşen dünya içerisinde müşterilerine uluslararası pazarlar hakkında bilgi ve birikimlerini de aktaran WBF; nihai tüketicinin

ihtiyacı olan malların temin ve tedariki konusunda bilgi ve yönlendirme hizmetleri verebilmeyi, üretici ve tüketici arasında bir köprü vazifesi üstlenerek, her iki kesim için en doğru seçenekleri oluşturarak yeni konseptler oluşturmayı amaçlıyor.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title