Haberler

Sivasspor ile Anadolu Sigorta Arasında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

Güncelleme:

Sivasspor ve Anadolu Sigorta arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Sivas spor ve Anadolu Sigorta arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile Sivas spor taraftarlarına özel "Sivas spor Kasko" ve "Sivas spor Trafik" ürünleri hizmete sunuldu.

Sivassporlulara ve Sivaslılara özel olarak hazırlanan ürünlerle, taraftarlar zorunlu olan trafik sigortası dışında Anadolu Sigorta'nın sunduğu geniş kasko çözümlerinden de yararlanabilecek. Bu işbirliği ile Sivas spor taraftarları kendilerine ait kıymetleri sigortalayabilecek. Böylece hem kendileri güvence kazanmış olurken hem de Sivas spor'a destek vermiş olacaklar.

Yapılan anlaşmanın tanıtım töreninde konuşan Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan, kültürel ve sosyal anlamda Anadolu'nun en köklü kentleri arasında yer alan Sivas'ın, son yıllarda özellikle futbolda elde ettiği başarılarla da adından övgüyle söz ettirdiğini söyledi.

CEYLAN: "SİVASSPOR ANADOLU'NUN EN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN"

2005-2006 sezonunda Süper Toto Süper Lige çıkan Sivas spor'un, hemen ertesi yıldan itibaren zirve için mücadele eden Anadolu'nun en güçlü takımları arasındaki yerini aldığını vurgulayarak, "Bu başarı ile Sivas spor Avrupa Kupaları'nda mücadele etti. UEFA Şampiyonlar Ligi ve İnter Toto'da Türkiye'yi temsil eden takımlar arasında yer aldı. Oluşturduğu başarı öyküsüyle kentin ve Türkiye'nin gururu oldu ve olmaya da devam ediyor. Biz de Anadolu Sigorta olarak bugün yurt içinde ve yurt dışında başarıyla mücadele eden ülkemizin güçlü spor kulübü Sivasspor'la iş birliğine imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

OTYAKMAZ: "İLK SİGORTAYI HOCAMIZIN BACAKLARINA YAPABİLİRİZ"

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, Anadolu sigorta ile yeni bir iş birliğine imza attıklarını belirterek, "Trafik kaskoları ile yeni bir işbirliğine başlıyoruz. İnşallah hem Anadolu Sigorta için hem de Sivasspor için kazançlı bir işbirliği olur. Hocamızın dünya çapındaki şöhretini dikkate aldığımızda ilk sigortayı hocamızın bacaklarına yapabiliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

CARLOS: "TARAFTARLARIMIZIN DESTEK OLMALARINI İSTİYORUM"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise, "Gerçekten takımımız ve şehrimiz için çok güzel bir çalışma. Taraftarlarımızın da bu anlaşmaya destek olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Sigorta Sivasspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title