Haberler

Sabri Sarıoğlu: Kırgınlığım Var

Güncelleme:

Galatasaraylı Sabri, şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili "Ne yalan söyleyeyim ufak bir kırgınlığım vardı ama bu bende kalsın. Gençlerin önünü açmak için çok ön planda kalmadım." dedi.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu Not Defteri programına telefonla bağlanan tecrübeli futbolcu, sözleşme konusundan şampiyonluk kutlamalarına kadar birçok konuda net ifadeler kullandı. Galatasaray'la henüz görüşmediğini belirten Sabri, "Kulübümle henüz bir görüşme olmadı. Yönetimimiz yeni bir yönetim. Mazbatalarını yarın alacaklar. Konuşulur. Biz yıllarca Galatsaray'da sözleşme sorunu yaşamadık. Sorun etmedik. Yönetim kalmamı isterse seve seve kalırım." ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM DEVAM ETMEK İSTERSE..."

Galatasaray'a hizmet etmeye seve seve devam edeceğini söyleyen tecrübeli yıldız, "Sözleşmeyle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu zamana kadar olmadı. Hamza hocaya da çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir başarıya imza attı Galatasaray'da ve 2 kupayı kazandı. Biz Galatasaray sevgisiyle yaşayan insanlarız. Hocamızın raporu doğrultusunda yönetimimiz devam etmek isterse ben de gönül verdiğim kulübümde seve seve hizmet etmeye devam ederim." şeklinde konuştu.

"AYRILMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEYE HİÇ GİRMEDİM"

Kadro dışı kaldığında Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşünceye kapılmadığını dile getiren Sabri, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşünceye şahsen ben de hiç girmedim. Kadro dışı kaldığımda da aklıma gelmedi. Benim Galatasaray'la bağımın kopmayacağını ben de biliyordum çevremdekiler de biliyordu. Sağ olsun o dönem yeni göreve gelen yönetimimiz bu sorunu ortadan kaldırdı. Döndükten sonra şampiyonlukta payım olduysa ne mutlu bana." dedi.

"FUTBOLU G.SARAY'DA BIRAKMAK İSTİYORUM"

Hedefinin futbolu Galatasaray'da bırakmak olduğunu belirten tecrübeli sağ bek, "Uzun yıllardır oynadığım için insanlar yaşımın ilerlediğini düşünüyor ama temmuzda 31 yaşıma gireceğim. Allah bana büyük bir sakatlık vermediği sürece elimden geldiğince oynamak istiyorum. Benim altyapıya girdiğimden beri hayalim Galatasaray'da futbolu bırakmaktı. İnşallah bunu gerçekleştiririm. İnşallah yönetimimizde bana bu fırsatı verir ve ben de hayalimi gerçekleştiririm." şeklinde konuştu.

"KIRGINLIĞIM VAR"

Şampiyonluk kutlamalarında kırgınlık yaşadığını ifade eden Sabri, "Ne yalan söyleyeyim ufak bir kırgınlığım vardı ama bu bende kalsın. Ben gençlerin önünü açmak için çok ön planda kalmadım. Daha çok oğlum t-shirtünün üstünde yazanı ön plana çıkarmak istedim. Düşüncelerim bende kalsın. Orada önemli olan Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu yaşamasıydı. Başka bir şey önemli değil." şeklinde konuştu.

"MELO İLE KONUYU UZATMADIK"

Kupa finalinde Melo ile yaşadığı soruna da açıklık getiren 31 yşaındaki oyuncu, "Saha içinde bir gerginlik yaşadı. Kendisi biraz gergindi zaten. Bir pozisyonda gerginlik yaşadı. Ben de sakin olmasını söyledim. O da ters cevap verince bir tartışma oldu. Ama devre arasında geldi benden özür diledi. Sonra öyle maça çıktık. Biz hiç böyle konuları uzatmayız. Hepimiz Galatasaray için emekler verdik. Bu tartışmalar da orada kalır ve biter" ifadelerini kullandı.

ÖNCELİK GALATASARAY'DA

Galatasaray'la konuşmadan hiçbir kulüple görüşmeyeceğini söyleyen Sabri, "Hiçbir zaman Galatasaray kulübünden olumsuz yanıt almadığım sürece ne yurt içinde ne de yurt dışında hiçbir takımla görüşmedim, görüşmem. Beni ben yapan Galatasaray'dır. Böyle bir şeyi kulübüme asla yapmam." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sabri Sarıoğlu Not Defteri Ersin Düzen Galatasaray Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (12)

Cübbeli AHMET HOCA:

HAKLISIN SARBİ REİS 17 YIL OLDU GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK LAZIM

7
1
yanıtYanıtla
Adam gibi..! Mobil-IOS:

Niye haketmiomus laf olsun torba dolsun! Adam alninin teriyle calisarak gs a hizmet vererek haketti o arabayi ayrica bu sdam gs icin herkesten daha fazla seyini verir

4
1
yanıtYanıtla
muglalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arada uyuzlugu tutmasa kral adam

2
0
yanıtYanıtla
Silopili Mobil-IOS:

Hadilen

0
2
yanıtYanıtla
HARUN....:

kırgınsan gidersin git artık aa geçen gün attığın şut bizim evin canıma geldi yeter senden çektiğimiz. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
murat:

ruhu 5 para etmez Ferrari almış karısına. siz hala gorçok golotosoroylu diyin ergenler.

0
2
yanıtYanıtla
emre:

reyizin ceketi dursa yeter

1
0
yanıtYanıtla
karamurat:

çakallık yapma madem galatasarayı bu kadar çok seviyorsun fenerin elinden alıp 4. yıldızı taktığımız şampiyonluk kutlamasında ne çocuk gibi küsüp gidiyorsun. çok seviyorsan en azından o ortamda bir şey yokmuş gibi yapar içeride neyse derdin anlatırsın. bıktık senin şu kırılmalarından dökülmelerinden, bir şampiyonluk kutlamasını doyasıya yaşayalım dedik yok sabri küstü, yok ali dürüst ile Albayrak kutlamaları terk etti bilmem ne gibi şeyler yüzünden kutlamanın içine ettiniz.

1
0
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ezik sabri , yahu cincon seni yeterince aşağılamadi mi? Anlamak güç insanda gurur olmalı...

0
0
yanıtYanıtla
NevşehirlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu sabriyi cüppeli hocanın takımına alalım belki orda milleti kırıp geçirir

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title