Haberler

Kartal'ın Rakibi Bursa ama 3 Bin Bilet Satıldı

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarların Bursaspor maçına beklenen ilgiyi göstermemesi, siyah-beyazlı yönetimde büyük şok yarattı.

Beşiktaşlı taraftarların, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Bursaspor maçına beklenen ilgiyi göstermemesi, siyah-beyazlı yönetimde büyük hayal kırıklığına neden oldu. Sadece 3 bin bilet satıldı.

KOMBİNELERLE 20 BİN SEYİRCİ BEKLENİYOR

Şampiyonluk yarışı veren Kartal'ın, Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Bursaspor'u üstelik saat 16.00'da ağırlayacak olmasına rağmen sadece 3 bin biletin satıldığı belirlendi. Kombine kart sahibi olan taraftarlarla birlikte zorlu karşılaşmada tribünlerde 19-20 bin dolayında seyircinin yer alması bekleniyor. Kulüpler arasındaki anlaşma nedeniyle Bursasporlu taraftarlar da tribüne alınmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Bursaspor'un, Ankara'da oynamayı kabul etmemesi nedeniyle karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılmasına karar vermişti.

ÇARE UĞUR BORAL

Slaven Bilic, İsmail Köybaşı ve Ramon Motta'nın sakatlıkları nedeniyle Bursaspor önünde sol bekte Uğur Boral'a forma verecek. Çeşitli alternatifler üzerinde duran Hırvat hocanın taktik antrenmanlarda Uğur'u denediği ve tecrübeli oyuncuyu 11'de sahaya sürmeye karar verdiği ifade edildi. Atiba ve Necip'i de sol bek pozisyonunda deneyen Bilic'in, orta saha kurgusunu bozmamak için Uğur'da karar kıldığı öğrenildi.

Kartal'da sarı kart cezalısı Ersan Gülüm'ün yokluğunda ise büyük ihtimalle Atınç Nukan görev yapacak. Hafta arası Necip'i sol bekin yanı sıra stoperde de deneyen Bilic'in son dakikada tercihini bu oyuncudan yana kullanarak, Atınç'ı yedeğe çekebileceği vurgulandı. Beşiktaş dün akşam basına kapalı yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

OZAN İÇİN ÖZEL ÖNLEM

Slaven Bilic'in günlerdir iki hafta önce oynanan Galatasaray-Bursaspor maçının görüntülerini izlediği ortaya çıktı. İstanbul'dan 2-2'lik beraberlikle ayrılmasına rağmen farklı galibiyeti kaçıran yeşil-beyazlı takımı mercek altına yatıran Hırvat hocanın özellikle orta sahada görev yapan genç oyuncu Ozan Tufan için özel önlem alacağı vurgulandı.

27 MAÇ 20 GOL

Kartal'ın, Bursaspor karşısındaki en önemli kozu Demba Ba geride kalan 27 resmi maçta 20 gole imzasını attı. Süper Lig'de 11 kez rakip fileleri sallayan Senegalli yıldız son 3 lig maçını da boş geçmedi. Demba Ba, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı lig maçlarında henüz golle buluşamadı. Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Feyenoord maçında hat-trick yaparken, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Partizan maçında 1 gol kaydeden başarılı futbolcu; Süper Lig'deki Eskişehir, Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmalarında suskun kalmıştı.

4 OYUNCU SINIRDA

Kartal'da 4 futbolcu, Bursaspor karşısına sarı kart cezası sınırında çıkacak. Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Necip Uysal kart görmeleri halinde Eskişehirspor deplasmanında cezalı duruma düşecek.

YİNE ATARSA 9'DA 9 OLACAK

Bursasporlu Fernandao 13 golle krallık yarışında zirvede yer alıyor. Süper Lig'de üst üste 8 haftadır golle buluşan Brezilyalı forvet, Beşiktaş'a da gol attığı takdirde 9'da 9 yapacak ve Metin Oktay ve Saffet Sancaklı'nın rekoruna ortak olmayı başaracak. Metin Oktay, Galatasaray formasıyla 1962-63 sezonunda, Saffet Sancaklı ise Kocaelispor'da 1995-96'da üst üste 9 lig maçında gol atma başarısı göstermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Slaven Bilic Uğur Boral Bursaspor Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500

Yorumlar (8)

ercen ozelMobil-ANDROID:

mutlaka puan kaybedeceklerr

2
5
yanıtYanıtla
ata ataMobil-ANDROID:

koyu bir besiktas taraftariyim stada 4saate geliyorum donuste 8 saate gidiyorum eve

6
1
yanıtYanıtla
sermiyanMobil-ANDROID:

gercek BEŞİKTAŞLI o stada gelir kardeşim yalandan adamlar o kimliğin altına giremez ayıptır..

5
1
yanıtYanıtla
kartal:

ya arkadaş sen kayserıye yenıldı bursayı nasıl yenecen kim inanıpda gelecek gıne gedeklerle cıkkk biliçççç kafasısss

2
4
yanıtYanıtla
haydar:

bu sene hiçbir takımın seyircisi maçlara gitmiyor acaba neden pasoliğden olmasın

4
1
yanıtYanıtla
doğrucu Mobil-ANDROID:

Ya koyu Beşiktaşlı yim ama izmit ten geliyorum trabzon maçına konyaya gittim inanin olimpiyat a gittigimden daha az zamanda gittik gerisini siz düşünün stadın kötülügüde artısı

5
0
yanıtYanıtla
earned not given:

fernandao diye her hafta yazan bir adam var. sonucu o adamin gununde olup olmadigi belirleyecek.

0
4
yanıtYanıtla
meecikMobil-ANDROID:

adam bu kdar futboldan uzak ucbuyukler haric gerisi yalan suan turkiyenin en iyi futbol oynayan takimi cikacak besiktasin karsisina bu aksam iyi izle maci da futbol nasi oynanir gor.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title