Haberler

Havası Yok Umudu Var

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçında Galatasaray Sahasında, Romen Ekibi Steau Bükreş ile 2 -2 Berabere Kaldı. Cim Bom'un Golleri 20 ve 47. Dakikalarda Nonda'dan Gelirken, Rakip Takımın Gollerini İse 5. Dakikada Dario Moreno ve 13. Dakikada Nicolita Kaydetti.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray sahasında, Romen ekibi Steau Bükreş ile 2-2 berabere kaldı. Cim Bom'un golleri 20 ve 47. dakikalarda Nonda'dan gelirken, rakip takımın gollerini ise 5. dakikada Dario Moreno ve 13. dakikada Nicolita kaydetti.

CİM BOM'A HANGİ SKOR GEREKİYOR

Bu karşılaşmanın rövanşı 27 Ağurstos'ta Romanya'da oynanacak. Bu arada sarı kırmzılılar turu geçmek için deplasmanda oynacağı karşılaşmayı en az 3-3'lük beraberlikle bitirmek zorunda.

Galatasaray rövanş maçında alacağı 3-3 ve daha üzerinde bir beraberlikte ve her türlü galibiyette turu geçen taraf olacak ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hakedecek.

İşte Galatasaray'ın beraberlik golü...

Maçtan kareler...

İşte Galatasaray'ın attığı gol... / Video

Galatasaray'ın 4. dakikada yediği gol / Video

Galatasaray'ın yediği ikinci gol / Video

MAÇTAN DAKİKALAR

Ve karşılaşma sona erdi.... Galatasaray 2-2 Steaua Bükreş...

Dakika 84: Dario Moreno sağ çaprazdan ceza alanına girdi. Fakat o bölgede Servet topu kornere çeldi.

Dakika 81 (OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ): Steaua Bükreş'te Juan Vega'nın yerine Tiago Gomes oyuna girdi.

Dakika 80: (SARI KART) Lincoln orta sahada hareketlendiği sırada kaptan Radoi tarafından düşürüldü. Radoi bu pozisyonda sarı kart gördü.

Dakika 77: (OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ) Galatasaray'da kaptan Hasan Şaş oyundan alındı. Yerine genç futbolcu Erhan Şentürk girdi.

Dakika 76: Barış sol kanattan çapraza uzun bir top attı. Nonda bu topa yetişemedi.

Dakika 73: Steaua Bükreş'te Golanski çıktı. Yerine Neşu girdi.

Dakika 72: Nicolita, G.Saray ceza alanına girerken vuruşunu yaptı. Kaleci Aykut köşeye giden topu uzanarak çıkarmayı başardı.

Dakika 72: Arda Turan oyuna devam edebilecek...

Dakika 70: Ooo... Arda sol kanattan hareketlendiği sırada rakibin sert müdehalesi ile yerde kaldı. Arda tedavisi yapılması için saha kenarına alınıyor.

Dakika 67: Ahhh... Yine Shabani Nonda... Steaua defansının arkasında topla buluşan Nonda sağ çaprazdan şutunu çekti. Top, kaleci Zapata'da kaldı.

Dakika 66: (OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ) G.Saray'da Emre Güngör sakatlandı ve oyundan alındı. Yerine Sabri girdi.

Dakika 66: Meira'nın hava topuna Lincoln hareketlendi ama ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 64: Shabani Nonda ceza alanında topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 61: (OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ) Steaua Bükreş'te eksi Galatasaraylı Petre'nin yerine Ghionea girdi.

Dakika 60: Arda'nın sol kanattan ortasına Nonda kale dibinde dokunmak istedi ama hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 56: Galatasaray artık 3. golü arıyor... Galibiyet golü...

Dakika 54: Servet'in bir sakatlığı var maalesef. Başında bir açılma söz konusu olabilir....

Dakika 47: Steaua ceza alanına yapılan ortaya Shabani onda kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi...

Dakika 47: (GOOOOOOOOOOLLLLLLL GOOOLLL GOOLLL) 2-2

Ve karşılaşmada ikinci yarı başladı... Haydi Aslanlar....

Karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi. 1-2...

Dakika 47: Golanski sağ kanattan yüklenmek istedi ama Arda topu kaptı.

Dakika 43: (SARI KART) Nicolita, Hasan Şaş'a arkadan sert girince sarı kart gördü. Fakat Hasan Şaş ta itiraz ettiği için sarı kart gördü.

Dakika 41: Nonda inanılmaz bir pozisyondan yararlanamadı. Arda çok şık çalımlarla soldan ceza alanı çizgisine kadar indi. Arda2nın kale dibine ortasına Nonda vurdu. Kaleci Zapata bu topa parmakları ile dokunarak topu kornere çeldi.

Dakika 40: Lincoln'ün köşe vuruşunda Servet kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı.

Dakika 38: Cassio Lincoln ceza alanına girerken rakibinin müdehalesi ile yerde kaldı. Herkes bu pozisyonda penaltı beklerken hakem devam dedi.

Dakika 37: Arda Turan sol kanattan ortasını çıkarmak istedi. Top rakibe çarparak kornere çıktı ama hakem aut atışını gösterdi.

Dakika 34: Kaleci Aykut, Dario ile teke tek kaldığı pozisyonu yumruklayarak alkış topladı. 25 yaşındaki kaleci yüzde yüzlük bir pozisyonu çıkardı.

Dakika 33: İnanılmaz inanılmaz inanılmaz... Galatasaray cesa sahası bomboş pozisyonda, sağ kanattan yapılan ortaya Dario Moreno kafaya çıktı fakat kaleci Aykut uçarak topu yumruklarıyla uzaklaştırmayı başardı.

Dakika 31: Dario Moreno sol kanattan Galatasaray ceza alanına girdi fakat Servet bu pozisyonda topun auta çıkmasını sağladı.

Dakika 30: Galatasaray beraberlik golünü arıyor.

Dakika 23: Nonda sağ kanattan ceza alanına girdi ve ortasını çıkardı. Kale dibindeki Hasan Şaş topa dokunamayınca rakip defans topu uzaklaştırdı.

Dakika 20: Steaua bükreş ceza alanı çizgisinde topla buluşan Shabani Nonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakika 20: (GOOOOOOOLLLLLLLL GOL GOLLL) Nonda Nonda Nonda.... 1-2

Dakika 14: Sağ kanattan kullanılan taç atışına ceza alanında Nicolita vurdu ve top ağlarımıza gitti...

Dakika 13: (GOL) İnanılmaz... inanılmaz... Top bir kez daha ağlarımızda... 0-2

Dakika 12: Hasan Şaş sağ kanattan ortaladı. Top, rakip defanstan döndü. Hasan Şaş sağ kanattan bir kez daha hareketlenmek istedi ama yerde kaldı. Hakem devam dedi.

Dakika 9: Lincoln sol kanattan Steaua ceza alanına girdi. Ortasını da yaptı ama rakip defans bu topu uzaklaştırdı.

Dakika 5: Aykut'un uzaklaştıramadığı top, Dario Moreno'nun önünde kaldı ve Moreno ceza alanına girerek topu ağlara gönderdi.

Dakika 5: (GOL) Maalesef top ağlarımızda... 0-1

Dakika 4: Arda sol kanattan ceza alanına ortaladı. Rakip defans bu topu uzaklaştırmayı başardı.

Dakika 1: Steaua forveti Galatasaray kalesine geldi ama ofsayt bayrağı havada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title