Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor 4 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kahramanmaraş Belediyespor transfer atağını sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Volkan Çekiç, Hayrettin Çınar, Yeni Malatyaspor'dan Fatih Gümüşel ve Kahramanmaraş Belediyespor'dan Mehmet Akif Alıcı yeni sezonda kendilerini mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

Törende konuşan Kahramanmaraş Belediyespor Sportif Direktörü Bünyamin Gezer, şampiyonluğa ulaşabilecek bir kadro oluşturmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "Sistemli bir transfer politikası izleyerek ilerliyoruz. Amacımız güçlü bir kadro oluşturmak ve en iyi futbolcuları kulübe kazandırmak. Şimdiye kadar 6 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Erol Azgın'la istişare ederek çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Gezer, takımın 17 Temmuz'da toplanacağını da sözlerine ekledi. Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci ise Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın verdiği destekle bu günlere geldiklerini söyledi. Başarıya ulaşmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade eden Semerci, mavi-beyazlıların 2 yıl sonra Bank Asya 1. Lig'de yer alacağına inandığını vurguladı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'da, sportif anlamda da yarınlara emin adımlarla ilerlediklerini işaret etti. Bunun için gerek altyapı, gerekse de tesisleşme yönünde olumlu gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Poyraz,

Belediye Meclisi'nin kendilerine yeni bir tesis yapımı için yetki verdiğini söyleyerek, "Son derece modern, her türlü ihtiyacı düşünülen bir tesisi Kahramanmaraş'a kazandıracağız. Yani biz günü kurtarmak için değil, geleceğe yatırım yapıyoruz. İnşallah bu tesisi de kentimize kazandırdığımızda çok daha güzel başarılara ulaşacağımızı ümit ediyorum" diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Yardımcısı Cevdet Kabakçı'nın da katıldığı törenin son bölümünde, futbolcular sözleşme imzalayarak, formalarını giydiler. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Hayrettin Çınar Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title