Haberler

Sp Genel Başkanı Kamalak, Bayburt'u Ziyaret Etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt'a geldi.ziyaret ederek başladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt'a geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Bayburt'taki ilk programını Bayburt Valisi Hasan İpek'i makamında

ziyaret ederek başladı.

SP Genel Başkanı Kamalak'a, SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Bayburt Eski Milletvekili Suat Pamukçu, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur ve Merkez İlçe Başkanı Abdulmecit Bekmezci eşlik etti.

Daha sonra Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret eden Kamalak, burada yaptığı konuşmada gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"KUR'AN-I KERİM SEÇMELİ DERS OLMALIDIR"

Son günlerde yaşanan zorunlu eğitimin 12 yıla çıkması tartışmalarına değinen Prof. Dr. Kamalak, "Bugünlerde TBMM'de Milli Eğitim kanunu görüşülüyor. Biz zorunlu eğitim 4-4-3 olmalı diyorduk. 4-4-4'te kabulümüzdür. Ama içine ne koyacaksınız? Kur'an-ı Kerim seçmeli ders olmalıdır. İsteyen herkes çocuğuna Kur'an-ı Kerim'i öğretme imkanını tanımalıdır. İkinci olarak bilimler tarihi okutulmalıdır. Şu anda bizim insanımız aşağılık kompleksine itilmeye çalışılmaktadır. Batıya yol gösteren İslam alimleridir. Bu nedenle yeni nesillerin tarihteki yerini alabilmesi için atalarının bilim dünyasına ne gibi katkılar yaptığını kaynağından öğrenmelidir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, Bayburt ve Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, Genel Başkan Kamalak'a Bayburt taşından yapılmış Saat Kulesi maketi hediye etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Bayburt'u ziyaretleri çerçevesinde Öğretmen Evi'nde sivil toplum kuruluşları ve işadamları ile bir araya geldi.

Kamalak, son olarak Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı tarafından tertiplenen Genişletilmiş İl Divan toplantısına katıldıktan sonra Bayburt'tan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kamalak Bayburt Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title