Haberler

Son Umut' Filminin Oyuncuları Basının Karşısına Çıktı

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe’un başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile birlikte rol aldığı “Son Umut” filminin basın toplantısı ve ön gösterimi gerçekleştirildi.

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe'un başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz ile birlikte rol aldığı "Son Umut" filminin basın toplantısı ve ön gösterimi gerçekleştirildi.

Russell Crowe, başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği "Son Umut" (Water Diviner) filminin ön gösterimi için Türkiye'ye geldi. Oscar ödüllü aktör, filmde birlikte kamera karşısına geçtiği Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la birlikte Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi Stüdyo'da düzenlenen basın toplantısına katıldı. Filmin başrol oyuncuları, filmle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Kameralar karşına geçen tecrübeli aktör Russel Crowe ve ona eşlik eden Olga Kurylenko, toplantıya katılan gazetecileri Türkçe 'merhaba' sözleriyle selamladı. Ardından gazeteciler ve sinema eleştirmenleri, oyunculara film hakkında merek ettikleri soruları aktardı.

Russell Crowe, filmde Yunanistan'a karşı Türklerin taraf seçildiği iddialarına ilişkin konuştu. Crowe, herhangi bir negatif mesaj verme niyetinin olmadığını söyledi. Ünlü aktör, "Siyasi beyandan ayrı bir şey, dostlukla ilgili, insanlıkla ilgili bir şey" diye konuştu.

"GÜVEN DUYGUSUYLA FİLME DAHİL OLDUK"

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz ise projede nasıl yer aldığına ilişkin yaptığı konuşmasında, "Projeye hakimiyetinden dolayı hepimizi en etkileyen nokta o oldu. Bize o kadar çok bilgi sahibi olduğunu hissettirdi ki biz de güven duygusuyla dahil olduk. Bitmiş halini 20 gün önce izledim çok güzeldi" dedi.

"HAYATIMDA İLK DEFA ISRAR ETTİM"

Filmde Binbaşı Hasan karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan da, "Sizleri o etkileyen 'ilk defa birileri bizim açımızdan da olaya bakmış' hissi beni de çok şaşırtmıştı ve etkilemişti. Bu rolde ısrar ettim. Hayatımda ilk defa bir yönetmene 'bunu bana vermen lazım' dedim" diye konuştu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı esnasında eğlenceli dakikalar da yaşandı. Hem oyuncu hem komedyen olan Cem Yılmaz, yaptığı ince esprileriyle salondakileri güldürdü. Toplantının ardından filmin oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çanakkale Savaşı'nın 100'üncü yılında vizyona girecek olan film 26 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yılmaz Erdoğan Russell Crowe Cem Yılmaz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title