Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 6 Ekim günü koronavirüs kaynaklı 55 can kaybı, 1511 yeni hasta tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizde koronavirüs ölüm ve vaka sayıları düne göre azaldı. 6 Ekim'de açıklanan 24 saatlik verilere göre; hasta sayısı 1511 artarak 327 bin 557'ye yükseldi. 55 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 8 bin 553'e çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 6 Ekim'de açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 1511 yeni vaka tespit edildi, vefat sayısı ise 55 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8 bin 553'e, toplam vaka sayısı ise 327 bin 557'ye yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 1229 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1229 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 287 bin 559'a yükseldi. Toplam test sayısı 11 milyon 44 bin 338, ağır hasta sayısı 1414, hastalarda zatürre oranı yüzde 6.2 oldu.

Son Dakika: Türkiye'de 6 Ekim günü koronavirüs kaynaklı 55 can kaybı, 1511 yeni hasta tespit edildi

"TEDBİRLERLE GALİP GELECEĞİZ"

Bakan Koca, koronavirüs verilerine ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ağır hasta sayısı kontrol edilebilir seviyede seyrediyor. Bugün tespit edilen 1.511 yeni hasta var. Tedbirlerle galip geleceğiz. Birlik ve beraberlik virüsle mücadelenin gücü. Bu güce destek verin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (19)

Doğru mu:

Dünyada testi pozitif çıkan hasta sayısı olarak sistemlere yansırken bizde yatalak olanlar hasta sayılıyor.. bünyemiz çok kuvvetli canım :)))

15
10
yanıtYanıtla
Mert:

Kardeşim yanlışlıkla eksi verdim kusura bakma

yanıt8
yanıt1
vatandaş:

okulları açın

9
16
yanıtYanıtla
Birteksen01:

Bla bla bla

14
1
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Pozitif ama hasta değil. :)

13
0
yanıtYanıtla
He he:

Fabrikasyon veriler banttan çıkan mallar gibi hergün aynı artık inandırıcılığı kalmadı bırakın artık bu laf kalabalığınıda ekonomiyi düzeltin.

11
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Gerçek taşıyıcı sayısı bunun on misli sadece hastaları sayıyorlar . Sokağa çıkma yasağı gelmeden salgın kontrol altına alınamaz. Sağlık herşeyden önemlidir. . .

8
3
yanıtYanıtla
Burak:

Uzakran egitimi beceremedik sosyal mesafeyi beceremedik sokaga cikma yasagini koyamadik 21 . Yuzyilda dunyada en kolay ulasilan tek sey olan internete ulastiramadik salgin basini aldi gitti ortada bir suc var ama kimse suclu degil

10
0
yanıtYanıtla
Zom zom:

Ölen ölsün kalan kalsın kalan sağlar bizimdir

9
1
yanıtYanıtla
Yazık:

Allah onlara da aynısını versin inşaAllah. Dua edin. Zaten duadan başka çaremiz de kalmadı. Okulları açıp hepmizi yakacaklar. :(

yanıt4
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title