Haberler

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesi beşik gibi! 5.2'lik sarsıntı sonrası iki deprem daha meydana geldi

Güncelleme:

Son dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı; Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa'nın bazı kesimlerinden de hissedildi. İlçede, 5.2'lik sarsıntının ardından 3.7 ve 4.1 şiddetinde iki deprem daha meydana geldi. Depremin ardından Malatya Valisi Aydın Baruş, "Can kaybı veya yaralanma vakasına henüz rastlanmadı" ifadelerini kullandı.

Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı. Malatya'nın Pütürge ilçesinde bugün saat 17.02'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD: OLUMSUZ İHBAR GELMEDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 17.02'de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi. AFAD daha sonra yapılan açıklama, "Geçmiş olsun Malatya. Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi

40 SANİYE ARAYLA ARTÇI SARSINTILAR YAŞANDI

Bu sarsıntının ardından ilçede önce 3.7 daha sonra da 4.1 şiddetinde iki deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 18.37'de 40 saniye arayla önce 3.7 sonra 4,1 büyüklüğünde artçı depremler meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz

"MALATYA'MIZA GEÇMİŞ OLSUN"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimizi incelemelerini yapmak üzere bölgeye sevk ettik. Süreci yakından takip ediyoruz. Malatya'mıza ve ülkemize geçmiş olsun." dedi.

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

"CAN KAYBI VEYA YARALANMA VAKASINA HENÜZ RASTLANMADI"

Malatya Valisi Aydın Baruş da deprem sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Sahada araştırma devam ediyor. Can kaybı veya yaralanma vakasına henüz rastlanmadı" diye konuştu.

"ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Pütürge Belediye Belediye Başkanı Mikail Sülük, depremle ilgili şu ana kadar kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun olmadığını belirtti. Başkan Sülük, "Araştırmalarımız devam ediyor" dedi.

KANDİLLİ DEPREMİN DERİNLİĞİNİ 5 KM OLARAK ÖLÇTÜ

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı veriye göre; Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 17.02'de 5.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin derinliğini 5 kilometre olarak ölçtü.

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi

Son Dakika: Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pütürge Malatya Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

Heyy Heyyy:

yine başladı bi başlasa durmuyor da

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title