Haberler

Son Dakika! İstanbul ve İzmir Valiliklerinden 6,6'lık depremle ilgili ilk açıklama

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya merkez üssü İzmir olan ve İstanbul'da da hissedilen 6.6 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamada bulundu. Yerlikaya, "Herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi" dedi. İzmir Valisi de ilk açıklamasında kendilerine henüz can kaybıyla ilgili bir bilginin gelmediğini aktardı.

AFAD tarafından yapılan son açıklamaya göre depremin Ege Denizi'nin Seferihisar açıklarında olduğu belirtildi. Depremin büyüklüğü 6.6 olarak belirlenirken, açıklamada, depremin yerin 16,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı.

"İSTANBUL VE ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ"

Depremle ilgili olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Yerlikaya, "AFAD depremin merkez üssünün Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olduğunu duyurdu. 16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. Depremin uzun sürdüğü belirtiliyor" dedi.

İZMİR VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de konuyla ilgili açıklamada bulundu ve "Bize ulaşan can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız" dedi. Valinin açıklamasından sonra gelen son dakika haberlerine göre Buca ve Bayraklı'da bazı binalar yıkıldı.

BUCA VE BAYRAKLI'DA BAZI BİNALAR YIKILDI

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Buca ve Bayraklı'da bazı binaların yıkıldığı aktarıldı.

"EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTE"

Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Soylu, Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı'da 6 bina yıkılma ihbarı geldi. Uşak, Denizli, Manisa, Balikesir, Aydın ve Muğla'da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir. Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir. Geçmiş olsun" dedi.

"AFET EKİPLERİMİZ HAZIR"

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuyla ilgili olarak paylaşımda bulundu ve "Az önce yaşanan deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can ve mal kaybının olmamasını umut ediyorum. Gelişmeleri takip ediyoruz. Afet ekiplerimiz hazır" ifadelerini kullandı.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI: HERKES TELAŞLI

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CNN Türk yayınına katıldı ve "Şu an için gelen bir ölüm vesaire haber yok. Herkes telaşlı evlerinden dışarda. 3-4 adet de artçı yaşadık. halen artçı sarsıntılar devam ediyor. Olumsuz bir haber gelmedi. Şu an herkes dışarda" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seferihisar Ege Denizi İstanbul Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

meczup:

öncelikle tüm vatandaşlara geçmiş olsun istanbulda yaşanacak depremi düşüneceklerine gözlerini kanal istanbul rantına dikmiş izliyorlar geçen seneki deprem toplantısına kendileri çalıp kendileri oynadı imamoğlunu kibirlerinden çağırmadılar iktidar istanbulda deprem için önlem alacağına gözlerini kupon arazilere dikmiş talan etmekle uğraşıyor belediyenin hizmetlerini engelliyor yandaşlarına verdikleri haydarpaşa garı ihalesi iptal edldi şimdi sırada ukomede engelledikler taksi plakası kararı var

26
19
yanıtYanıtla
Ferto coryes:

İmamoğlu dediğin adam iki tane çiçeğe bakamadi kuruttu İstanbul depremine mi çare bulacak

yanıt0
yanıt1
Ek:

Şurada bile pislik akıyor içinizden

yanıt1
yanıt0
Zukzuk:

Izmir zaten gece kondu sehri, tum binalar harabe neredeyse.. umarim can kaybi artmaz.. allah istanbul depremini en ucuz sekilde atlatmayi nasip etsin. Bu ulke bunu kaldiramaz bu karmasada..

22
3
yanıtYanıtla
REDSONİC:

GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN İNŞALLAH

12
0
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Deprem olmuş Allah korusun bazı insanlar burada bile siyaset yapıyor Allah aşkına yapmayın

9
2
yanıtYanıtla
Herhangi biri:

Binalar bakimsiz yetmezmis gibi eline cekic balyoz alan metrekare buyutmek icin evin icini kirip dokuyor Yeter vazgecin artik insaat isinden siyasiler zaten vatandasi umursamiyor Ders alin ders ev aldiginizda bir dairenin elektrik projesi su tesisati projesi tapu ile beraber alan kisiye verilmeli kullanim klavuzu gibi Ahmakca aptalca tekerlek duz mudur yuvarlakmidir tartisip duralim

8
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Rabbim daha beterinden korusun inşallah.geçmşl olsun İzmir

9
0
yanıtYanıtla
qwe:

yıkılmış binalar var bornovada nasıl yok ?

6
0
yanıtYanıtla
Abdurrahman Tezer:

İstanbul da deprem olmaz baksana rezidanslar gökdelenler inşa edilmesinde büyük bir artıs var.deprem enerjisini gücünü emen boşluklar üretmeliyiz yer altından

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title