Haberler

Foça'daki 'emekli öğretmen' cinayeti şüphelileri adliyede

Güncelleme:

Foça'daki 'emekli öğretmen' cinayeti şüphelileri adliyedeİZMİR'in Foça İlçesi'nde 64 yaşındaki emekli öğretmen Tevfik Yalvaç'ın bağ evinde ölü bulunması olayına karıştıkları belirlenip, gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Foça'daki 'emekli öğretmen' cinayeti şüphelileri adliyede

İZMİR'in Foça İlçesi'nde 64 yaşındaki emekli öğretmen Tevfik Yalvaç'ın bağ evinde ölü bulunması olayına karıştıkları belirlenip, gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan zaman zaman Foça ilçesi Yeniköy Mahallesi'ndeki iki katlı bağ evinde de kaldığı öğrenilen Tevfik Yalvaç'tan bir süre haber alamayan yakınları merak edip, geçen 20 Eylül'de bölgedeki yaşayan arkadaşlarına durumu bildirip, kontrol etmesini istedi. Bunun üzerine Yalvaç'ın evini kontrol eden arkadaşları, emekli öğretmeni elleri ve ayakları plastik kelepçe ile bağlanmış ve kanepede hareketsiz halde buldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, emekli öğretmenin elleri ve ayaklarının plastik kelepçe ile bağlandıktan sonra av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürüldüğünü belirledi.  Olayın ardından İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma suç Araştırma Timi (JASAT), ve istihbarat unsurlarının da yer aldığı özel bir soruşturma ekibi oluşturuldu. Oluşturulan özel ekip, Foça Cumhuriyet Başsavcılığı, koordinesinde, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı'ndan alınan teknik destekle olaydan 3 gün sonra olayın şüphelisi oldukları ileri sürülen 3 kişiden 1'ini Aydın'ın Kuşadası ilçesi diğer 2'sini ise İzmir'de yakaladı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 3 şüpheli bugün Foça Adliyesi'ne sevk edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Foça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title