Haberler

Son Dakika: Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım'ın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Tedavi sürecini evde geçirecek olan Yıldırım çiftini hastaneden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uğurladı.

Vücut kırgınlığı nedeniyle eşi Semiha Yıldırım ile birlikte hastaneye başvuran Binali Yıldırım, koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu. Sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Yıldırım, tedavi sürecini eşiyle birlikte evde geçirecek. Yıldırım çiftini evlerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uğurladı.

Twitter hesabından koronavirüse yakalandıklarını açıklayan Yıldırım şu ifadelere yer verdi:

"Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır.

"DUA EDER DUA BEKLERİZ"

Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz."

Son Dakika: Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı

Son Dakika: Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı

SAĞLIK BAKANI KOCA, SON DURUMU PAYLAŞTI

Fahrettin Koca, Yıldırım çiftinin hastaneden çıktıkları ana ait fotoğrafı Twitter hesabından paylaşarak şu notu paylaştı: "Binali Yıldırım Bey ve kıymetli eşi Semiha Hanım'ın Ankara Şehir Hastanemizde yapılan tetkiklerinde COVID-19 testleri pozitif çıkmıştır. Şu an için durumları iyi ve kendilerini evde tedavileri için hastanemizden uğurladık. Gücümüz tedbir almaya ve sevdiklerimizi korumaya yeter"

ERZİNCAN'DA RAFTİNG YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Erzincan'ın Kemah (Eğin) ilçesinden geçen Karasu Nehri'ne giden Binali Yıldırım, beraberindekilerle birlikte bölgedeki Acemoğlu köprüsü yakınlarında hazırlanan botlara binmiş; yaklaşık 6 kilometrelik parkurda 2 saat rafting yapmıştı.

İBRAHİM KALIN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından Yıldırım ailesine geçmiş olsun mesajı paylaştı. Kalın, açıklamasında "Binali Yıldırım beye ve kıymetli eşi Semiha hanıma acil şifalar diliyorum. Bu süreci en kısa sürede atlatacaklarına inanıyorum. Dualarımız sizinle. Rehavet ve panik yok. Tedbirleri elden bırakmayalım. Maske, mesafe ve temizlik hayati önemdedir." sözlerine yer verdi.

Son Dakika: Binali Yıldırım ve eşinin koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Semiha Yıldırım Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (118)

Dobrovski:

Yitişinize bir isim konacak olursa şayet ,mal kaybi deriz..

8
35
yanıtYanıtla
PLEME:

DARISI BAŞINA DOBROVSKİ PEŞMERGESİ

yanıt7
yanıt5
Ombeş tembuz:

Toprak kabul etmesin.

21
20
yanıtYanıtla
avşar:

Allah size de kısmet eylesin. virüs bol nasıl olsa

yanıt4
yanıt4
31 ARALIK:

Saman kafalı seniii

yanıt1
yanıt3
Osman:

Ne yaptı sana hayirdir

yanıt0
yanıt3
Harbi:

Bu ülkede ne kadar yetim hakkı yiyen varsa !! genci yaşlısı zengini fakiri alimi zalimi!!! hepsini korona temizlesin inşallah!!

32
6
yanıtYanıtla
dua:

dua mı beduamı ne desem:))))))

yanıt3
yanıt1
rafting ne alaka:

yazı yazmayı öğrenmiş mi

8
22
yanıtYanıtla
Emine:

Sen klavyede yazıyorsun diye boş şeyleri tazı mı öğrendin okumayı zor söktün belkide bu yüzden kompleksden yazıyorsun sanırım geçmiş olsun geçmiş olsun iyi olacaksın inşallah Binali Bey inadına

yanıt1
yanıt1
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title