Haberler

AVM terasından ölüme atlayan genç kızın ardında bıraktığı not yürek burktu: Acınası hayatıma son veriyorum

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde Rabiya G. isimli genç kız, alışveriş merkezi içerisinde bir süre dolaştıktan sonra terasa çıktı. Daha sonra genç kız ikinci kattaki terastan kendisini boşluğa bırakarak beton zemine düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

Genç kızın atladığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alışveriş merkezine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra sedye ile ambulansa alınan genç kız, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Rabiya G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAMERAYA EL SALLADI

Öte yandan, olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerini izleyen yetkililer, genç kızın alışveriş merkezinin içerisinde bir süre dolaştığını, elindeki telefonla sürekli olarak mesajlaşma halinde olduğunu gördü. Daha sonra ise genç kızın, terasa çıkarak aşağıya atlamadan önce kameraya bakarak gülümsediği ve el salladığı ortaya çıktı.

AVM terasından ölüme atlayan genç kızın ardında bıraktığı not yürek burktu: Acınası hayatıma son veriyorum

"ACINASI HAYATIMA SON VERİYORUM"

Genç kızın yaşamına son vermeden önce sosyal medya hesabından paylaştığı vedası yürek burktu. Rabiya G. bıraktığı mesajında, "Çok uzun bir hayat yaşamadım fakat çok hatam oldu. Bugün bu hataların hepsini kendimce düzeltiyorum. Şu zamana kadar bana kötülüğü dokunan pek kimse olmadı. Fakat aksine benim bir sürü insana kötülüğüm oldu. Kırdım, üzdüm, yalan söyledim, kızdırdım, hayal kırıklığına uğrattım ama yemin ederim her şey için çok üzgünüm. Umarım beni affedebilirsiniz. Çünkü ben kendimi affedemiyorum ve acınası hayatıma son veriyorum. Lütfen sağlıcakla kalın" ifadelerine yer verdi.

Genç kızın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, polis ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Tatlıkuyu Kocaeli Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (18)

Muhsin Biçim:

kendini öldürenin arkasından RAHMET OKUNMAZ ister beğenin ister beğenmeyin, bu böyledir. ONU intihara sürükleyen sistem YERİN DİBİNE BATSIN. eğer BUNU BİLSEYDİ, İNANIYORUM Kİ intihar etmezdi. YAZIK ÇOK YAZIK!!!! GENCECİK KIZ ÇOCUĞU. onu muhakkak bu hale düşüren vardır. BULUNSUN ve İDAM EDİLSİN

189
403
yanıtYanıtla
ali vatansever :

Şu zamana kadar bana kötülüğü dokunan pek kimse olmadı. Fakat aksine benim bir sürü insana kötülüğüm oldu. Kırdım, üzdüm, yalan söyledim, kızdırdım, hayal kırıklığına uğrattım ama yemin ederim her şey için çok üzgünüm. Umarım beni affedebilirsiniz. Çünkü ben kendimi affedemiyorum kızın yazdıklarını sana kopyala yapıştır yazdım belli ki okumamışsın bana kötülüğü dokunan pek kimse olmadı diyor benim bir sürü insana kötülüğüm oldu diyor ve de idam yok biliyorsun kanunlarımızda

yanıt1
yanıt0
gizli kalsın :

belki musluman degildi ve ayrıca cok iyi biri intihar etti diye dünyanın en kötü insanı oluyorsa varsın olsun tabi bu senin gozunde öyle

yanıt0
yanıt0
Muhsin Biçim:

kendini öldürenin arkasından RAHMET OKUNMAZ.

103
399
yanıtYanıtla
Dravid zwezda:

siz müslümanların rahmetine ihtiyacımız yok, kendinize okuyun

yanıt193
yanıt466
Bendis :

yeter ba alın dininizi ne yaparsanız yapın .Gencecik kız ölmüş rahmetten bahsediyor.Vicdanın yok ki müslüman olsan ne olur .tiksiniyorum senin gibi din bekçilerinden.

yanıt4
yanıt0
Alex Joker:

Sevgili Rabia Allah yüreği ezik olanlara merhamet gösterir kendi içindeki boşluğu zavallılığı görmen dahi bir mucize Allahım sana sonsuz merhamet göstersin tüm günahlarını affetsin derinden olan duam inancım o ki Allah’ın merhametini tadacaksın Amin. Hayat yürekten ibarettir kimse kendini aldatıp böyle yollara başvurmasın. Rabia yüreği ezik olarak bu hayatan ayrıldı bir çoklarının yüreği onunla ezildi. Kalp kırmamak için yaşamalı.

222
9
yanıtYanıtla
Efsun Yagmur:

Ben 54 yaşındayım ve çok zor durumdayım sokakta kalmak üzereyim huzur evine yerleşmek istiyorum lütfen kabul edin Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın

108
3
yanıtYanıtla
Cağrı Bayraktar:

Neden kabul etmiyorlar?

yanıt26
yanıt5
Onur Gelmez:

Çalışabilecek durumdaysan iş bulalım ablacım neden dışarda kalasın

yanıt3
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title