Haberler

Müge Anlı Emine Doğan olayı nedir? Emine Doğan kimdir, tarla olayı nedir? 2 Temmuz 2021 Emine Doğan tarla olayı çözüldü mü?

Güncelleme:

Müge Anlı, yıllardır ATV ekranlarında Müge Anlı ile tatlı sert programını sunmaktadır. Programda pek çok isim geçerken son olarak Emine Doğan konusu ele alınıyor. Müge Anlı Emine Doğan kimdir? Emine Doğan tarla olayı nedir? 2 Temmuz Emine Hanım tarla olayı çözüldü mü? Emine Doğan ile kardeşi Mustafa barıştı mı? "Seni çiğ çiğ yerim Mustafa" sözleriyle sosyal medyada tanınan isimlerden olan Emine Doğan hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI EMİNE DOĞAN KİMDİR?

Kardeşleriyle arasında sorunlu bir mal paylaşımı yaşayan Emine Doğan 8 kardeştir.

EMİNE DOĞAN TARLA OLAYI NEDİR, ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı'nın 1 Aralık 2020 Salı günkü konularından biri de Emine Doğan'ın tarla için kardeşlerinden şikayetçi olması hususuydu. Emine Doğan, kardeşlerinin tarla paylaşımında hakkını yediğini ileri sürerek Müge Anlı'ya başvurdu.

Emine Doğan, taşlı tarlanın kendisine verildiğini ileri sürerek erkek kardeşlerini şikayet etti. Emine Doğan'ın kardeşi Mustafa Şahin telefonla katılarak, kendi payını verildiğini ileri sürdü. Bunun üstüne Emine Doğan, kendi evinin yakınındaki tarlayı istediğini, hakkının yendiğini iddia etti.

Kız kardeşlerden İfsaniye ve Asiye hanım da telefonla stüdyoya bağlandı ve kız kardeşi Emine Doğan'ın haklı olduğunu söyledi. Emine Doğan, kardeşi Nazim'in ise 80 bin lira parasını yediğini açıkladı.

Babalarından kardeşlere kalan tarlanın 80 dönüm olduğu öğrenildi.

Müge Anlı da Mustafa Şahin'e hak yediğini söyledi. Anlı, bu işi barış yoluyla halletmeye çalışacaklarını, aksi durumda yasal yollara başvurulacağını belirtti.

8 kardeş arasında yapılan kura sonrası kardeşler arasında problem çıkması nedeniyle kardeşler arası kavga daha da büyüdü. Bunun üzerine Müge Anlı'ya çıkan Emine Doğan ve tarla meselesi için Müge Anlı'da yeni bir kura çekilecek.

Kuranın çekilişi için kardeşler arasındaki tartışma sürerken Mustafa ile Doğan ise barıştı.

MÜGE ANLI EMİNE DOĞAN OLAYINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mustafa Şahin Müge Anlı Müge Anlı Aralık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title