Haberler

Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan'ın eşi kimdir? Melis Birkan filmleri, dizileri!

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Melis Birkan pek çok yapımda yer alan ve oyunculuğuyla beğenilen bir isimdir. Özel hayatıyla da merakları üzerine toplayan ünlü isim hakkında sorulan soruların cevaplarını sizler için derledik. Menajerimi Ara Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan'ın eşi kimdir? Melis Birkan filmleri, dizileri!

Melis Birkan, Issız Adam filmiyle adını duyurduktan sonra gündemden düşmeyen isimler arasında yerini aldı. Başarılı oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan, 15 Temmuz 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Birkan, 28 yaşındadır. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri aldı. Yine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda modern dans eğitimini tamamladı.

Melis Birkan dans gösterisi için katıldığı davette makyaj yapmamış haliyle Özlem Durak tarafından fark edilir ve 2005 yılında oyunculuk kariyerine başlar.

Barda, Ulak, Issız Adam ve Adını Sen Koy gibi önemli yapımlarda yer alan Melis Birkan şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Linda karakterine hayat vermektedir. Melis Birkan, 1.74 metre boyunda 63 kilo ve Yengeç burcudur.

Menajerimi Ara Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan'ın eşi kimdir? Melis Birkan filmleri, dizileri!

Hobi olarak başladığı seramik yolculuğunda Melis Birkan profesyonelliğe geçti.

39 yaşındaki Birkan, "Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan" demişti.

Birkan, "Keyif alarak seramik yapıyorum. Her zaman her şeyin doğalına sahip olmaya çalışırım. Beslenmemden kişisel bakımıma kadar doğal ürünlerden ve malzemelerden yanayım. Doğayı ve doğallığı her zaman hayatının merkezinde tutan biriyim" ifadelerini kullanmıştı.

Melis Birkan, el yapımı seramiklerini sosyal medya üzerinden satmaya başladı.

MELİS BİRKAN ÖDÜLLERİ :

2009 - 14.Sadri Alışık Ödülleri , En İyi Kadın Oyuncu (Issız Adam)

MELİS BİRKAN FİLMLERİDİZİLERİ

2005 - Çapkın

2006 - Barda

2006 - Amerikalılar Karadeniz'de 2

2006-2007 - Köprü

2006 - İyi ki Varsın

2007 - Komedi Dükkanı

2007 - Ulak

2008 - Ayışığı

2008 - Issız Adam

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu?

2009 - Adını Sen Koy

2009 - Avrupa Yakası

2010 - Deli Saraylı

2012 - İşler Güçler

2012-2013 - Leyla ile Mecnun (dizi)

2014 - Saklı Kalan

2014 - Büyük Sürgün Kafkasya (TV Dizisi)

MELİS BİRKAN'IN EŞİ KİMDİR?

Issız Adam filmi ile Türkiye'nin gündemine oturan Melis Birkan, evlilik yolunda olduğu Alican Yücesoy'dan kısa süre önce ayrılmıştı, güzel oyuncu daha Aras Aydın ile aşk yaşamaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Melis Birkan Melis Birkan 15 Temmuz 15 Temmuz Ankara Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title