Haberler

Lucifer Michaelson kimdir? Youtuber Lucifer Michaelson kaç yaşında, gerçek adı ne?

Güncelleme:

Son zamanlarda sosyal medya hesapları üzerinden çektiği videolar ile gündeme gelen içerik üreticisi Lucifer Michaelson'ın gerçek adı yaşı ve kim olduğu birçok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, Lucifer Michaelson kimdir? Youtuber Lucifer Michaelson kaç yaşında, gerçek adı ne?

Lucifer Michaelson kimdir? Sorusu, Çektiği videoları ile birçok kişi tarafından ilgi görmesi ile birlikte merak ediliyor. Kaan Alkan ve Lucifer Michaelson aynı kişi mi? Sorusu da merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Lucifer Michaelson kimdir? Youtuber Lucifer Michaelson kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte Lucifer Michaelson hakkında merak edilmekte olan tüm detaylar!

LUCİFER MİCHAELSON KİMDİR?

Kaan Alkan 5 Ekim 1990 tarihinde Konya'da doğmuştur. Alkan daha sonra adını Lucifer Michaelson olarak değiştirmiştir. Sosyal medya fenomeni olan Kaan Alkan (Lucifer Michaelson) sosyal medya üzerinde çektiği videolar ile gündeme geliyor. Aynı zamanda Lucifer Michaelson'ın İnstagram hesabında 1,5 Milyon takipçisi bulunmaktadır. Ayrıca Lucifer Michaelson Radyo televizyon programcılığı bölümünde okumuştur. Amatör videolarıyla şimdiden kendisine internette geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Lucifer Michaelson kimdir? Youtuber Lucifer Michaelson kaç yaşında, gerçek adı ne?

DURUŞMADA BASIN MENSUPLARINI İSTEMEDİ

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Kaan Alkan katılırken, şikayetçi Maria Shirley Danieli gelmedi. Kaan Alkan ve avukatı, kendisinin tanınmış biri olduğunu, basın mensuplarının salondan çıkarılmasını isteyerek "Basın burada olmak zorunda mı? Sosyal medyada yanlış aktarılıyor" dedi. Hakim ise "Ben seni tanımıyorum" dedi. Bunun üzerine Alkan, "Herkes tanıyacak. Dünya tanıyacak beni" diyerek güldü. Hakim, duruşmaların açık olduğunu belirterek gizlilik talebini reddetti.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Sosyal Medya Lucifer Sosyal Medya Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title